Antena Meniu Search
x

Video Ciolacu îl citează pe manelistul Ionuţ Cercel pentru a-şi cere scuze după ce i-a jignit pe moldoveni: "Cu toţii suntem Made in România"

Gabriela Firea și-a depus astăzi, 28 aprilie, candidatura pentru funcția de primar al Capitalei. La eveniment a participat şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 28.04.2024, 18:09

Vezi și

Provocat de reporterul Observator, Marius Gîrlasiu, premierul Marcel Ciolacu şi-a cerut scuze pentru declaratia neinspirată la adresa moldovenilor. "Dacă vreţi vă răspund eu. Că presun că mie... trebuia să începeţi cu asta. Cu toţii suntem 'Made in Romania!'. Aceea a fost o glumă cu adevarăt nereuşită. Am şi spus că îmi pare rău şi a fost o glumă nereuşită. Mi-am cerut scuze. Sunt moldovean, domne! Mama e din Tecuci, ce aveţi? Tata e din Oltenia, o combinaţie mai Molotov aşa", a declarat Marcel Ciolacu.

Ce a declarat de fapt Marcel Ciolacu

"Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă Autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți. Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu domnul Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem", a fost declaraţia făcută vineri de Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferinţe.

Afirmaţiile premierului au stârnit un val de reacţii, atât în societatea civilă, cât şi în sfera politică. Filip Hăvârneanu, deputat USR de Iași, a anunţat că a sesizat Consiliul Naţional pentru Combatarea Discriminării considerând că declaraţia lui Marcel Ciolacu discriminează întreaga regiune de Est a României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri politice » Ciolacu îl citează pe manelistul Ionuţ Cercel pentru a-şi cere scuze după ce i-a jignit pe moldoveni: "Cu toţii suntem Made in România"