Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Ciolacu, primit cu poale-n brâu, cozonac şi pandişpan, la Suceava: ”Asta păţeşti când ieşi la o cafea!"

Premierul Marcel Ciolacu, alături de Sorin Grindeanu, la o terasă din Suceava: Asta păţeşti când ieşi la o cafea în Suceava! Începi de dimineaţă cu poale-n brâu, cozonac şi pandişpan cu vişine!
Premierul Marcel Ciolacu, care se află în vizită la Suceava, a mers vineri dimineaţă la o terasă împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu şi preşedintele ales al Consiliului Judeţean, Gheorghe Şoldan, cei trei mâncând poale-n brâu, cozonac şi pandişpan cu vişine.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 11:25

premierul Marcel Ciolacu
Ciolacu, primit cu poale-n brâu, cozonac şi pandişpan, la Suceava: ”Asta păţeşti când ieşi la o cafea!" - Facebook

"Asta păţeşti când ieşi la o cafea în Suceava! Începi de dimineaţă cu poale-n brâu, cozonac şi pandişpan cu vişine ! PS: Acum înţeleg şi lupta lui George cu silueta", a scris preşedintele PSD într-o postare pe Facebook.

În imagini, premierul Ciolacu stă la terasă împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu şi preşedintele ales al Consiliului Judeţean, Gheorghe Şoldan.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premierul vizitează, la Suceava, fabrica de mezeluri Carpatis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri politice » Ciolacu, primit cu poale-n brâu, cozonac şi pandişpan, la Suceava: ”Asta păţeşti când ieşi la o cafea!"