Antena Meniu Search
x

Cîţu, despre şefia Camerei Deputaţilor: "Acum rămâne la PNL". Votul din Parlament ar putea rezerva surprize. "S-ar putea să fie cineva interimar"

Noul preşedinte ales al Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a afirmat că şefia Camerei Deputaţilor va rămâne deocamdată la liberali şi va fi propus cineva interimar, după ce Ludovic Orban a anunţat că va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei. El a adăugat că trebuie văzut ce majoritate există în Parlament, pentru că va exista un vot cu privire la acest subiect.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 19:26

Florin Cîţu
Florin Cîţu - Profimedia

"Acum rămâne la PNL. Staţi să vedem majoritatea parlamentară pentru că este nevoie de un vot. S-ar putea să fie cineva interimar. Vom vedea cine o să fie”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat la finalul Congresului PNL dacă şefia Camerei Deputaţilor va rămâne la liberali.

Orban: "Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat"

Ludovic Orban a declarat sâmbătă, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL în faţa lui Florin Cîţu, că demisia sa din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni pe masa preşedintelui. "Din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a mai spus Orban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » Cîţu, despre şefia Camerei Deputaţilor: "Acum rămâne la PNL". Votul din Parlament ar putea rezerva surprize. "S-ar putea să fie cineva interimar"