Antena Meniu Search
x

Foto Orban, prima reacție după pierderea șefiei PNL: "Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat"

Ludovic Orban l-a felicitat pe câștigătorul alegerilor interne din PNL, Florin Cîțu, și a anunțat că își va da demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. "Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat", a declarat Orban, pe scena Congresului de la ROMEXPO.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 20:38

Ludovic Orban
Ludovic Orban - Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la conducerea PNL, în faţa lui Florin Cîţu, că demisia sa din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni pe masa preşedintelui ales Florin Cîţu. "Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat", a mai spus Orban.

"Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL. De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale, un salt de care România are nevoie. Rămân consecvent pentru apărarea democrației, a drepturilor și libertăților individuale, voi continua să acționez așa cum am făcut-o și până acum. Vă anunț că demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni la prima oră pe masa președintelui Florin Cîțu. Vă mai spun un lucru, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat", a declarat Ludovic Orban.

Florin Cîţu a câştigat alegerile interne din PNL şi este noul preşedinte al partidului. Cîţu s-a impus cu 60,2% din voturi. Din cele 4776 de voturi valide, Cîțu a obținut 2878, iar Orban 1898. Cîţu le-a mulţumit celor care l-au ales şi a promis că nu se va răzbuna pe cei care au votat cu Ludovic Orban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Orban, prima reacție după pierderea șefiei PNL: "Între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat"