Antena Meniu Search
x

Cîțu le promite primarilor bani pentru repararea drumurilor comunale: "Acele localităţi unde nu s-a putut investi în drumuri au rămas în urmă"

Premierul Florin Cîţu a anunţat, joi, la Timişoara, că va lansa un program special de investiţii pentru drumurile judeţene şi comunale, investiţii care nu se pot finanţa nici prin PNRR şi nici prin alte fonduri europene. ”Acele localităţi unde nu s-a putut investi în drumuri au rămas în urmă”, a precizat premierul.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 20:35

Cîțu le promite primarilor bani pentru repararea drumurilor comunale: "Acele localităţi unde nu s-a putut investi în drumuri au rămas în urmă"
- Mediafax Foto via Hepta

”PNRR este un proiet important, o sursă de finanţare a investiţiilor în România. PNRR este doar o parte, au fost incluse investiţiile care pot fi finalizate până în 2016”, a afirmat, joi, la Timişoara, Florin Cîţu.

Premierul a precizat, însă, că în PNRR şi nici prin fonduri europene nu se pot finanţa lucrări pentru drumuri comunale şi alte investiţii locale.

”M-am uitat să văd ce proiecte sunt în aceste surse de finanţare. Nici în PNRR, nici pe fonduri europene nu putem să avem drumuri mici, de comune şi am cerut colegilor mei să facă o alaliză (...) Avem o problemă, fiindcă ştim că acele localităţi unde nu s-a putut investi în drumuri judeţene şi comunale au rămas în urmă. Când există infrastructură, vin şi alte investiţii. Vom demara un program de investiţii special pentru aceste drumuri, vor avea prioritate acele loc care au canalizare şi apă, dar trebuie să dezvoltăm toată România. Structura acestui program o voi anunţa în perioada următoare”, a mai afirmat premierul, conform news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Cîțu le promite primarilor bani pentru repararea drumurilor comunale: "Acele localităţi unde nu s-a putut investi în drumuri au rămas în urmă"