Antena Meniu Search
x

Cîţu promite autostrada peste Carpaţi: "Sibiu-Piteşti se va face. Ne pregătim pentru o guvernare de 8 ani"

Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat, vineri la Baia Mare, că că există surse de finanţare pentru mari proiecte de investiţii în România.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 16:11

Cîţu promite autostrada peste Carpaţi: "Sibiu-Piteşti se va face. Ne pregătim pentru o guvernare de 8 ani"
- Hepta

El a adăugat că se pregăteşte pentru o guvernare de cel puţin opt ani şi va fi făcută autostradă care va trece Carpaţii, vor fi făcute spitale prin PNRR, dar şi alte spitale.

„Vreau să-i asigur pe români că vom avea surse de finanţare şi că ceea ce am promis că facem până în 2024. Şi eu am spus că ne pregătim pentru o guvernare de cel puţin opt ani de zile, până în 2028 şi vom face. Vom trece Carpaţii cu autostradă. Sibiu-Piteşti se va face. Vom face spitale prin PNRR, dar sunt şi alte spitale. Până în 2024 vom avea câteva spitale”, a afirmat Florin Cîţu vineri la sediul Consiliului Judeţean Maramureş din Baia Mare.

Şeful Executivului a vizitat vineri centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare. Ulterior, el a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Cîţu promite autostrada peste Carpaţi: "Sibiu-Piteşti se va face. Ne pregătim pentru o guvernare de 8 ani"