Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu susţine că a găsit soluţia pentru a-i scăpa pe timişoreni de frig: "I s-a explicat domnului Fritz ce trebuie să facă"

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a anunţat, joi, că a găsit un furnizor de gaz către Colterm, pentru a se putea relua termoficarea din municipiul Timişoara, însă contractul este valabil până la 1 noiembrie. Sistemul centralizat de termoficare va funcţiona la nivel minim.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 15:56

Cîţu susţine că a găsit soluţia pentru a-i scăpa pe timişoreni de frig: "I s-a explicat domnului Fritz ce trebuie să facă"
- Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Florin Cîţu, prim-ministru interimar, a declarat că a găsit o soluţie pentru a rezolva pe moment situaţia de la Timişoara. Primăria Timişoara trebuie să ia un împrumut de la Trezoreria de stat. Suma maximă care poate fi împrumutată este de 100 de milioane de lei.

"Pentru Timişoara există acum o soluţie: să acceseze împrumut de la Trezorerie. Poate să ia aceşti bani şi apoi găsim o altă soluţie. Domnul Fritz a discutat cu domnul Vîlceanu, care i-a explicat cum poate exact să acceseze aceşti bani. Poate ştia de această soluţie, poate nu, acum i s-a explicat", a declarat Florin Cîţu în cadrul unei scurte conferinţe de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu susţine că a găsit soluţia pentru a-i scăpa pe timişoreni de frig: "I s-a explicat domnului Fritz ce trebuie să facă"