Antena Meniu Search
x

Corina şi Camelia Voiculescu au contestat sechestrul impus în dosarul Telepatia

Corina şi Camelia Voiculescu au depus joi dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, două contestaţii la executare în cazul sechestrului în dosarul ICA

Corina şi Camelia Voiculescu au depus joi dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, două contestaţii la executare în cazul sechestrului în dosarul ICA

Şi grupul Intact a contestat în instanţă procedura de confiscare decisă în dosarul Telepatia. Avocatul Maria Vasii a explicat că Antena 3 nu are nicio legatură cu clădirile şi terenurile implicate acest dosar.

Corina şi Camelia Voiculescu vor afla în 25 şi 29 august decizia judecătorilor în privinţa contestaţiilor pe care le-au depus. Cele două au atacat executarea în cazul sechestrului dispus prin decizia definitivă în dosarul Telepatia, după ce procuroii au indisponibilizat sediul Antena 3 din şoseaua Bucureşti-Ploieşti 25-27.

Până la judecarea contestaţiilor la executare, un alt demers nu mai poate fi efectuat în cazul clădirii în care se află Antena 3 şi nici nu se pune în vreun fel problema închiderii postului, conform Antena3.

Magistraţii au hotărât ca sediul postului de ştiri şi terenul pe care se află clădirea să fie confiscate, deşi sediul Antena 3 nu are nicio legătură cu dosarul ICA.

Mai mult, şefa DNA pune presiune şi a anunţat că DNA se va ocupa îndeaproape de modul în care se va face executarea sediului Antena 3. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla în timp util, se vor deschide dosare penale, a ameninţat Laura Codruţa Kovesi.

Sancţiunile impuse Antenei 3 vin la scurt timp după ce postul a publicat o serie de înregistrari video cu fratele preşedintelui Traian Băsescu care promitea familiei lui Bercea Mondial că va interveni ca acesta să scape din închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri politice » Corina şi Camelia Voiculescu au contestat sechestrul impus în dosarul Telepatia