Antena Meniu Search
x

Crucea discordiei aprinde spiritele in Senat!

Crucea de la Senat baga zazanie intre alesi si trimite un preot la comisia de disciplina. Parintele este acuzat ca a pus insemnul sfant pe peretele salii de sedinte fara binecuvantarea Patriarhiei

Vezi și

Crucea din lemn a fost sfintita la Manastirea Tismana si a fost adusa in plenul Senatului pentru a asigura linistea alesilor nostri. Insa, chiar in postul Pastelui, aceasta i-a invrajbit pe parlamentari. Si asta pentru ca senatorul care a adus-o a descoperit ca preotul care l-a ajutat nu reprezenta Patriarhia.

Chiar in postul Pastelui, crucea din lemn de castan a aprins spiritele printre alesi, mai ales printre cei mai cuviosi dintre ei. “Orice cruce care e pusa, nu conteaza ca e mai valoroasa daca o pune un patriarh sau un om. Crucea este sfintenie prin ea insasi, prin ce simbolizeaza ea. Satana ne pune pe noi toti, acuma sa comentam ceva si sa-i derutam pe oamenii care nu stiu”, este de parere Gigi Becali.

“Poate oricine sa vina sa puna un simbol pe peretele Senatului, poate maine vom avea un senator budist care va dori sa puna o statueta cu Buda, poate oricine sa faca asta, cine decide, in baza caror principii?”, se intreaba deputatul Remus Cernea.

“Mi se pare, sincer, o discutie foarte rautacioasa si care ne face rau tuturor”, a precizat senatorul Gabriela Vranceanu-Firea.

Secretarul general al Senatului sustine ca preotul care a starnit scandalul a uzurpat calitati oficiale si ca va ajunge la comisia de disciplina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Crucea discordiei aprinde spiritele in Senat!