Antena Meniu Search
x

Cum postesc politicienii

Politicienii cu frica lui Dumnezeu isi mai spala din pacate trecand la post. O fi pacat ce bagi in gura, dar e mai pacat ce scoti din gura, asa ca postul poate aduce si putina eleganta in comportament.

Vezi și

Pacatul ca promisiune de campanie nu este trecut in Biblie, asadar, nici remediu impotriva lui nu exista. Chiar si asa, politicienii nostri incerca zilele acestea marea cu degetul. Au trecut la post.

Pentru deputatul PNL Alina Gorghiu postul a devenit un mod de viata. „E o deprindere pe care nici nu o mai constientizez, de la bunica mea. Nu am o problema cu carnea cat am o problema cu dulciurile sau cu lactatetele”, spune parlamentarul.

Postul o ajuta la detoxifierea organismului si, de ce nu, ii mai stereg din pacate. “Sunt tanara, nu am asa multe pacate. Nu nu am stresul asta cu pacatele. Am mai injurat, vorbit urat.

Si doamnele social-democrate se abtin zilele acestea de la micile bucurii lumesti.

“Am cazut de acord sa bem un ceai si sa mancam covrigei cu tarate. Am venit cu provizii. Niste bruschete cu spanac, niste covrigei cu chimen”, spune Gabriela Firea.

Domnii sunt si ei in trand si s-au apucat de postit.

 “Mancam zacusca, mancam dulceata, reusim sa tinem post”, sustine deputatul Mircea Irimie.

Alesii care nu au postit pana acum mai au timp. Daca ispitele le iau mintile, pot cere sfaturi de la colegii care au trecut deja de jumatatea postului Pastelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Cum postesc politicienii