Antena Meniu Search
x

Cum se scuză primarul din Crevedia după declaraţiile controversate care îl pot exclude din PSD: "Presa a pus presiune. Sunt emotiv şi nu am trecut prin filtrul gândirii"

Explozia din Crevedia. Florin Petre, primarul din Crevedia, dă vina pe presă pentru declaraţiile controversate făcute după explozia de sâmbătă seară. Edilul PSD afirmă că a fost supus unei presiuni mediatice, iar el a răspuns răspuns "mecanic întrebărilor (n.red. întrebărilor jurnaliştilor) fără a trece corespunzător prin filtrul gândirii".

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 22:36

Cum se scuză primarul din Crevedia după declaraţiile controversate care îl pot exclude din PSD: "Presa a pus presiune pe mine. Sunt emotiv şi am răspuns mecanic"

Într-un mesaj video postat pe contul de Facebook al primăriei din Crevedia, Florin Petre spune că este o fire emotivă, iar tragedia produsă sâmbătă seară l-a afectat şi mai tare, astfel că s-a pierdut complet în faţa camerelor.

Primarul din Crevedia dă vina pe presă

"Sunt emotiv, poate și de aceea anumite declarații pe care le-am dat au putut fi interpretate greșit. Firma respectivă, Flagas SRL, a desfășurat activități economice în comuna noastră, vindeau clienților GPL. Din 31.07.2020, am fost notificați, iar în urma unui control ISU firmei i s-a retras autorizația de incendiu. Din acel moment am închis activitatea de comerț, firma ridicând ulterior în jurul societății un gard înalt și opac. (...) De fiecare dată când treceam prin zonă, am văzut mașini staționate în incinta societății, nu am observat vreo altă activitate. Nu am primit nicio reclamație cu privire la mirosul de gaze emanat din curtea societății, nici verbale nici scrise. Nici pe site-urile locale. În plus, numărul de urgență 112 este la dispoziția cetățenilor. În momentul exploziilor, în acele momente de panică totală, reporterii mai multor televiziuni m-au sunat fără a realiza că este de fapt un interviu și sunt înregistrat. Fiind profund marcat de cele văzute și simțite la fața locului, într-o stare emoțională critică, am răspuns mecanic întrebărilor fără a trece corespunzător prin filtrul gândirii. De aici confuzia creată vizavi despre faptul că aș avea cunoștințe despre activitățile economice ale firmei. În acest moment se profită de starea mea psihică și fizică în care mă aflu și în care trebuie să-mi desfășor activitatea publică și să fac față altor solicitări cotidiene cât și presiunii mediatice", a fost mesajul transmis de Florin Petre, primarul din Crevedia.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primarul din Crevedia, Florin Petre, a declarat, marţi, că nu ştia că staţia GPL, unde s-au produs exploziile, mai funcţionează, după ce a fost înştiinţat de către ISU, în urmă cu trei ani, că a fost închisă, din punctul lui de vedere vinovat de producerea tragediei de sâmbătă seara fiind "patronul firmei".

În urma acestor declaraţii, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va propune excluderea din partid a primarului din Crevedia. ”Un primar care 'n-a ştiut' şi căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, a fost reacţia lui Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Cum se scuză primarul din Crevedia după declaraţiile controversate care îl pot exclude din PSD: "Presa a pus presiune. Sunt emotiv şi nu am trecut prin filtrul gândirii"