Antena Meniu Search
x

Dacian Cioloş se implică în scandalul ce îl vizează pe premierul Florin Cîţu: "E o problemă de etică, de morală"

Ultimele informaţii apărute în spaţiul public, conform cărora premierul Florin Cîţu ar fi făcut închisoare în Statele Unite ale Americii, în tinereţe, pentru că a fost prins băut la volan, l-au pus în dificultate inclusiv pe Dacian Cioloş, copreşedinte USR Plus.

de Redactia Observator

la 14.08.2021, 07:44

Dacian Cioloş aşteaptă lămuriri de la liderii Partidului Naţional Liberal despre situaţia lui Florin Cîţu
Dacian Cioloş aşteaptă lămuriri de la liderii Partidului Naţional Liberal despre situaţia lui Florin Cîţu - Profimedia
  • Premierul Florin Cîţu a stat două zile în închisoare, în Statele Unite ale Americii, după ce a fost prins beat la volan.

Aflată într-o vizită la Iaşi, liderul USR Plus a vorbit pentru Ziarul de Iaşi despre situaţia în care se află Florin Cîţu, după ce au ieşit la iveală informaţiile compromiţătoare.

Astfel, Dacian Cioloş consideră că "vorbim în primul rând despre o problemă de etică, de morală. Am vrea să știm dacă președintele Iohannis a avut cunoștință sau nu în momentul în care l-a desemnat pe Florin Cîțu premier".

Florin Cîţu, închisoare în Statele Unite ale Americii pentru că a fost prins beat la volan

Ba chiar Dacian Cioloş aşteaptă şi lămuriri din partea Partidului Naţional Liberal "pentru că, deşi sunt partenerii noştri de guvernare, ei au propus candidatul. Vorbim despre o problemă gravă, chiar dacă nu are consecințe juridice".

Vă reamintim că s-a aflat despre premierul Florin Cîţu, de curând, că a făcut două zile de închisoare în Statele Unite ale Americii, după ce ar fi fost prins beat la volan. Premierul ar fi avut o alcoolemie de circa 1,6 la mie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Dacian Cioloş se implică în scandalul ce îl vizează pe premierul Florin Cîţu: "E o problemă de etică, de morală"