Antena Meniu Search
x

Dan Cosmin Opruța, un primar de doar 38 de ani, din Alba, a murit răpus de Covid-19. „Zbor lin către îngeri!”

Primarul comunei Meteș din județul Alba, Dan Cosmin Opruța, a murit noaptea trecută, după ce a fost diagnosticat cu virusul Sars-CoV-2, au anunțat prietenii și mai multe instituții pe Facebook.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 28.01.2021, 11:47

Dan Cosmin Opruța, primarul comunei Meteș din județul Alba, a murit
Dan Cosmin Opruța a fost primarul comunei Meteș din județul Alba - Facebook Dan Cosmin Opruța
  • Dan Cosmin Opruța avea 38 de ani
  • Edilul era la al doilea mandat de primar din partea PNL

Dan Cosmin Opruța avea 38 de ani și era la al doilea mandat de primar în Meteș, din partea PNL. Edilul a fost diagnosticat recent cu noul coronavirus și se afla de câteva zile în stare gravă, la ATI.

Primarul Dan Cosmin Opruța a decedat la o clinică din Târgu Mureș în noaptea de miercuri spre joi. Era căsătorit și avea un băiat. 

Omagii pentru Dan Cosmin Opruța

Drum lin spre cer, Dane! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a transmis, pe pagina de Facebook a PNL Alba, deputatul Florin Roman.

Dumnezeu să-l odihnească”, a postat, la rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, în timp ce Instituția prefectului a transmis sincere condoleanțe familiei: „Cu adâncă tristețe, colectivul Instituției Prefectului-Județul Alba deplânge trecerea în neființă a domnului primar al comunei Meteș, Opruța Dan Cosmin.A fost un om de o înaltă ținută morală și profesională, un prieten adevărat și va rămâne mereu în sufletele noastre”.

Colectivul Școlii Gimnaziale Meteș a adus de asemenea un ultim omagiu celui care a fost primarul Comunei Meteș. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și adversarii politici și-au exprimat regretul pentru dispariția primarului din Meteș. „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească in pace pe Dan Cosmin Opruta. Sincer, regret plecarea prematura a celui care mi-a fost adversar politic, dar niciodată dușman”, a scris pe Facebook social-democratul Traian Nicolae Ursaleș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Dan Cosmin Opruța, un primar de doar 38 de ani, din Alba, a murit răpus de Covid-19. „Zbor lin către îngeri!”