Antena Meniu Search
x

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean, prins cu alcoolemie peste limita legală: "Voi face contestație. Nu am consumat alcool"

Deputatul liberal Ben Oni Ardelean ar fi fot prins de polițoștii rutieri în timp ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Politicianul a negat că ar fi consumat alcool, la volan, "iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă".

de Redactia Observator

la 27.04.2021, 12:08

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean
Deputatul PNL Ben Oni Ardelean - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Politicianul Ben Oni Ardelean neagă că ar fi consumat alcool la volan. Liberalul a explicat, pentru G4Media, că valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un comunicat al Poliției arată că valoarea indicată de alcooltest a fost de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar nu a indicat numele șoferului prins.

"La data de 26.04.2021, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile", a transmis Brigada Rutieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Deputatul PNL Ben Oni Ardelean, prins cu alcoolemie peste limita legală: "Voi face contestație. Nu am consumat alcool"