Antena Meniu Search
x

Video Diana Șoșoacă vs. Lucia Goracci: propaganda rusă o laudă pe senatoare după scandal și o numește personalitatea politică a anului 2021

De la tribuna Parlamentului, Diana Şoşoacă a reclamat azi o conspiraţie împotriva ei. Senatoarea susţine că serviciile secrete române şi străine i-au fabricat un dosar, când de fapt ea ar fi fost cea agresată. De cealaltă parte, jurnalista Lucia Goracci a comentat pe larg incidentul la televiziunea italiană şi susţine ca au fost sechestraţi şi chiar ameninţaţi.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 21:06

Vezi și

De la tribuna Parlamentului, Diana Şoşoacă a reclamat azi o conspiraţie împotriva ei. Senatoarea susţine că serviciile secrete române şi străine i-au fabricat un dosar, când de fapt ea ar fi fost cea agresată. De cealaltă parte, jurnalista Lucia Goracci a comentat pe larg incidentul la televiziunea italiană şi susţine ca au fost sechestraţi şi chiar ameninţaţi.

Prinsă în centrul unui scandal internaţional, cu soţul sub control judiciar după ce ar fi agresat un poliţist, Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit. Primii pe lista senatoarei: jurnaliştii italieni. Împotriva lor, de la tribuna Parlamentului, îmbrăcată în ie, senatoarea ex-AUR a lansat o ploaie de jigniri, pe care a avut grijă să le transmită şi live pe Facebook.

Diana Şoşoacă, senator: ”Mahalagii de joasă speţă, echipa grobiană, needucată, mizeră, insolentă şi defăimătoare. O dezaxată plătită să provoace scandal şi violenţe, o mincinoasă şi o infractoare ce se autodeclară jurnalistă. O jurnalistă grobiană şi decadentă, o instigatoare mincinoasă”

Diana Șoșoacă a cerut demisia lui Nicolae Ciucă de la tribuna Parlamentului 

Pe acelaşi subiect

Furia parlamentarului s-a revărsat apoi asupra premierului. Senatoarei nu i-a convenit că Guvernul a condamnat încercarea de intimidare a jurnaliştilor italieni şi a cerut instituţiilor statului să clarifice de urgenţă ce s-a întâmplat în cabinetul de avocatură al familiei Şoşoacă.

Diana Şoşoacă, senator: Prim-ministrul României trebuie să îşi dea demisia de urgenţă. V-aţi făcut de râs cu declaraţia dumneavoastră, cu scuzele cerute Italiei, care nu arată decât că nu vă meritaţi haina militară. Sunteţi o ruşine pentru România şi poporul român, sunteţi deplorabil”.

În final, Diana Şoşoacă a pozat în victima unei mari conspiraţii şi a acuzat diplomaţii italieni că ar fi intervenit în anchetă.

Diana Şoşoacă, senator: ”Au fabricat un dosar regizat cu probe falsificate la cererea unor persoane din serviciile secrete române şi complicilor de peste graniţe”.

Sputnik a numit-o pe Diana Șoșoacă personalitatea politică a anului 2021

Amploarea pe care o ia scandalul îi prieşte senatoarei. Sputnik, organul de propagandă al Rusiei în România, a aşezat-o în fruntea topului său cu personalităţile politice ale anului 2021 pentru lupta dusă împotriva aşa zisei dictaturi medicale. Pe valul de popularitate pe care se află acum Diana Şoşoacă printre electoratul său s-a căţărat şi fostul său coleg de partid.

George Simion, preşedinte AUR: ”Ni se pare suspect şi felul în care instituţii ale statului român aleg să acţioneze de parcă s-a întâmplat vreo crimă. Când intervine o Ambasadă, se dă telefon la prim-ministru, există imixtiuni grave în justiţie”.

Lucia Goracci, declarații la televiziunea naţională italiană

De cealaltă parte, Lucia Goracci, jurnalista care ar fi fost muşcată de soţul Dianei Şoşoacă, a comentat la televiziunea naţională italiană întreg scandalul.

Lucia Gorraci, jurnalistă: ”Ți-am spus deja. Știi cine sunt. Ştii deja cine sunt! Nu vreau să rămân aici. Nu mă poţi ţine aici!”

Diana Șoșoacă, senator: ”Asta este o insultă pentru mine, că senator al României, și veți plăți pentru asta. Tu și această echipă de la Rai Uno”.

Lucia Gorraci, jurnalistă: ”Sunteţi indecenţi!”

Diana Șoșoacă, senator:Dvs sunteţi indecentă că aţi venit la mine în casă şi m-aţi insultat!”

Lucia Gorraci, jurnalistă:Chiar şi acum mai aud cum s-a strigat la mine în acel mod. Soţul lui Şoşoacă, omul care mai târziu m-a agresat, şoptise la urechea interpretei noastre: "Şi acum ce să fac cu voi? Să vă arunc pe toţi patru de la fereastră?" Şi apoi acea absurdă reţinere la poliţie”.

O jurnalistă vocală pro-vaccin, nu este prima dată când Lucia Gorraci intră în conflict cu anti-vacciniştii. Ea a fost implicată într-un amplu scandal în Italia, după ce a criticat o altă jurnalistă pentru că a invitat în emisiunile ei persoane care se opun imunizării. Lucia Gorraci consideră că opiniile anti-vacciniştilor nu trebuie publicate în presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Diana Șoșoacă vs. Lucia Goracci: propaganda rusă o laudă pe senatoare după scandal și o numește personalitatea politică a anului 2021