Antena Meniu Search
x

"S-a mai întâmplat un fenomen". Explicaţia lui Marcel Ciolacu pentru preţurile mari la alimente, în perioada Paştelui

Creşterea preţurilor la alimente este mai accentuată în această perioadă şi din cauza sărbătorilor de Paşte, crede Marcel Ciolacu. Preşedintele PSD spune că vânzătorii profită de această sărbătoare importantă pentru a face speculă şi că preţurile se vor aşeza după Înviere.

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 12:07

Explicaţia lui Marcel Ciolacu pentru preţurile mari la alimente, în perioada Paştelui
Explicaţia lui Marcel Ciolacu pentru preţurile mari la alimente, în perioada Paştelui - Hepta

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, întrebat despre preţurile mari la alimente, că, fiind o sărbătoare atât de importantă pentru creştinătate şi pentru români, ”este momentul în care se speculează”.

Marcel Ciolacu crede că după acest moment se va intra într-o perioadă de predictibilitate, autorităţile urmărind să crească nivelul de trai al românilor.

"România a trecut prin două momente dificile, pe care le ştim cu toţii şi nu trebuie să ascundem acest lucru – a fost acea liberalizare haotică, din punctul meu de vedere, la preţul energiei.

Au venit un pic întârziate măsurile, fiind concepută şi promulgată o lege care am atras atenţia că nu poate fi aplicată (...) şi a venit un val de scumpiri pe un moment de emoţie şi nu pe ceva predictibil şi sustenabil”, a declarat Marcel Ciolacu.  

Pe acelaşi subiect

Fenomenul speculei de Paşte

Ciolacu a precizat, de asemenea, că ”s-a mai întâmplat un fenomen”.  

”S-a mai întâmplat un fenomen, fiind o sărbătoare atât de importantă pentru creştinătate şi pentru români, este momentul în care se speculează.

Sunt convins că, după aceste 2 şocuri, începem să intrăm într-o zonă prediclibilă şi sustenabilă şi pentru bugetul de stat şi pentru oameni. De aceea am venit cu acest pachet Sprijin pentru România”, a mai declarat Marcel Ciolacu.  

Acesta a precizat că scopul autorităţilor este să crească nivelul de trai al românilor, afectat de pandemie, război şi criza energetică.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » "S-a mai întâmplat un fenomen". Explicaţia lui Marcel Ciolacu pentru preţurile mari la alimente, în perioada Paştelui