Antena Meniu Search
x

Explicațiile Ralucăi Turcan, după ce i-a urat "la mulți ani" lui Brukenthal, mort în 1803. Mesaj și pentru "baronii PSD cu 4 clase"

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a revenit cu un mesaj după postarea în care i-a urat "la mulți ani" lui Samuel von Brukenthal, mort în 1803, și care a generat un val de comentarii. Aceasta a precizat că nu înțelege interpretările de pe pagina de Facebook.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 22:30

Raluca Turcan, ministrul Muncii
Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale - Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via Hepta (arhivă)

Turcan a avut un mesaj și pentru "baronii PSD cu 4 clase", cărora le-a urat "la mulți ani cu executare". Redăm în continuare, integral, postarea publicată în cursul serii de luni:

Sunt nevoită să fac câteva precizări acum, cu întârziere, pentru că am fost blocată într-o întâlnire la Constanța timp de mai multe ore. Nu mi-am putut imagina interpretările de pe pagina de Facebook. Acesta este mesajul meu pentru oamenii de bună-credință care vor să îl citească.

Așadar,

Spunem “La Mulți Ani, Mihai Eminescu” în fiecare an de 15 ianuarie.

Pe acelaşi subiect

Suntem mândri de moștenirea lăsată nouă, tuturor, prin geniul creator al lui Mihai Eminescu, poetul nepereche al neamului românesc.

Prin acel “La Mulți Ani” de 15 ianuarie marcăm în fiecare an ziua de naștere a marelui poet.

Similar, astăzi, 26 iulie 2021, marcăm 300 de ani de la nașterea baronului Samuel von Brukenthal. La nivel local, moștenirea culturală lăsată de Samuel von Brukenthal va dăinui și ea reprezintă și va continua să reprezinte un motiv de mândrie pentru Sibiu, pentru sibieni și pentru toți oamenii educați din România.

Samuel von Brukenthal este, așadar, aniversat în fiecare an la Sibiu, pe 26 iulie.

Pentru cei care vor sa îl descopere pe Samuel von Brukenthal merită început la muzeul cu același nume. Imaginat chiar de Samuel von Brukenthal, muzeul se află în Piața Mare și va fi deschis de miercuri, de la 9.00.

PS: cât despre baronii PSD cu 4 clase și doctorate furate și care acum simt din nou nevoia sa se dea deștepți, să nu se panicheze, ca vor avea și ei muzeul lor: MUZEUL JILAVA!

Lor, “La Mulți Ani” cu executare!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » Explicațiile Ralucăi Turcan, după ce i-a urat "la mulți ani" lui Brukenthal, mort în 1803. Mesaj și pentru "baronii PSD cu 4 clase"