Antena Meniu Search
x

Şedinţă cu scântei în interiorul PNL. Raluca Turcan şi Ludovic Orban s-au atacat fără menajamente

Liderii Partidului Naţional Liberal s-au reunit într-o şedinţă desfăşurată pe repede înainte, iar informaţiile venite de la faţa locului arată că situaţia din interiorul partidului nu este una calmă.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 12:29

Ludovic Orban se contrează cu susţinătorii lui Florin Cîţu în lupta pentru şefia PNL
Ludovic Orban se contrează cu susţinătorii lui Florin Cîţu în lupta pentru şefia PNL - Hepta
  • Ludovic Orban şi Florin Cîţu se luptă pentru şefia Partidului Naţional Liberal.
  • Noul şef al PNL ar urma să fie ales în cadrul congresului din 25 septembrie.

Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal, şi premierul Florin Cîţu se înfruntă pentru conducerea partidului, iar susţinătorii lui Cîţu din partid nu ezită să-l atace pe actualul lider al PNL. Conform news.ro, aşa s-a întâmplat şi la ultima şedinţă a liderilor PNL, în care ministrul Muncii, Raluca Turcan, o susţinătoare a lui Florin Cîţu, nu a ezitat să-l atace pe Ludovic Orban.

Raluca Turcan i-a sugerat lui Orban "să nu mai atacaţi colegii de partid. Nu cred că cei din afară sunt interesaţi de frustrările din interior". Atacul Ralucăi Turcan vine după ce Ludovic Orban i-ar fi numit "trădătorii" pe unii dintre liderii PNL care şi-au manifestat deja susţinerea pentru Florin Cîţu în lupta pentru şefia partidului.

Ludovic Orban a încercat să pareze loviturile şi să susţină că "declaraţiile mele au fost corecte şi de sprijin pentru Guvern". De asemenea, Orban a ţinut să precizeze că nu a folosit cuvinte precum "lichea" sau "trădător".

Noul preşedinte al PNL, ales pe 25 septembrie

Pe acelaşi subiect

Totuşi, spiritele au continuat să fie încinse, iar în horă a intrat şi deputatul Florin Roman care l-ar fi acuzat pe Ludovic Orban că ar fi susţinut-o pe Cristina Pocora pentru CNA, fără a avea mandat în acest sens din partea membrilor partidului.

De partea cealaltă, Ludovic Orban şi-a permis să sugereze că "trebuie definit acest suflu nou de care vorbim în interiorul partidului, mai ales în condiţiile în care în echipă sunt nume vechi precum Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan".

Deputatul Florin Roman a anunţat şi el, prin intermediul unei postări pe un celebru site de socializare, că "nimeni nu scapă de atacurile lui Orban".

Ludovic Orban, actualul preşedinte al partidului, şi premierul Florin Cîţu se luptă pentru şefia partidului. Noul preşedinte al PNL ar urma să fie ales la congresul din 25 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Şedinţă cu scântei în interiorul PNL. Raluca Turcan şi Ludovic Orban s-au atacat fără menajamente