Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Febra selfieurilor i-a cuprins şi pe politicienii români

Ce-şi face omul cu mâna lui, se numeşte selfie. În goana după voturi, politicienii au dat în mintea internauţilor şi au fost cuprinşi de febra selfieurilor.

de Redactia Observator

la 09.05.2014 , 21:14

 Ce-şi face omul cu mâna lui, se numeşte selfie. În goana după voturi, politicienii au dat în mintea internauţilor şi au fost cuprinşi de febra selfieurilor.

Dacă până acum îşi făceau poze doar la profesionişti, în studiouri şi cu mult machiaj, acum îşi fac singuri, cu telefonul. Nici nu-i mai interesează cum arată, dacă sunt la modă.

Nici măcar Elenei Udrea nu i-a ieşit. Selfie-ul blondei de la Mişcarea Populară a intrat în topul celor mai nereuşite fotografii. Mulţi au spus că n-au recunoscut-o.

Vezi și

Nici nu-i uşor, dacă ne gândim că deputatul ne-a obişnuit cu o imagine mereu provocatoare şi poze atât de photoshopate până la perfecţiune. În selfieul Elenei Udrea, însă, altcineva a fost actorul principal. Mentorul ei, Traian Băsescu.

Moda selfieului l-a prins imediat şi pe premierul Victor Ponta. L-a convins mondenul Mihai Sturzu, deputat PSD şi cântăreţ în trupa HQ. Un concurs tot există. Dacă oamenii obişnuiţi se bat în poze pentru likeuri, politicienii se războiesc pentru voturi. Şi atunci, pentru ei, imaginea chiar nu mai contează.

Selfiurile politice n-au apărut în România. Cel care a dat tonul a fost preşedintele Statelor Unite, Barack Obama. THE SELFIE, cum ar zice americanul a fost făcut la funeraliile lui Nelson Mandela, alături de premierul Marii Britanii, David Cameron şi de premierul danez.

Lecţia o ştiu actorii de la Hollywood. Au demonstrat-o în noaptea ceremoniei premiilor Oscar. Specialiştii spun, însă, că selfieul perfect este de fapt o reclamă pe bani grei la un telefon. Rămâne de văzut cât de repede vor învăţa lecţia şi politicienii noştri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri politice » Febra selfieurilor i-a cuprins şi pe politicienii români