Antena Meniu Search
x

“Felicitări!!! Dovedeşti că eşti cu adevărat o Campioană şi în afara sălii de sport”. Sute de români o felicită pe Cătălina Ponor pentru că a refuzat PSD (FOTO)

Peste 800 de români au felicitat-o pe Cătălina Ponor pentru că a refuzat oferta PSD de a candida la alegerile parlamentare.

Peste 800 de români au felicitat-o pe Cătălina Ponor pentru că a refuzat oferta PSD de a candida la alegerile parlamentare.

Gimnasta Cătălina Ponor a anunţat, într-un interviu acordat vineri agenţiei de presă News.ro, că a refuzat oferta PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunând că politica este ”o meserie murdară” şi nu doreşte să îşi arunce numele ”într-o astfel de lume”.

”Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri – în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea”, a declarat Cătălina Ponor, vineri, într-un interviu acordat News.ro.

Vezi şi Cătălina Ponor spune NU politicii: “Am refuzat oferta PSD Constanţa de a candida la parlamentare. Politica este o meserie murdară”

Refuzul Cătălinei Ponor a stârnit un val de felicitări pe pagina sa de Facebook.

“Felicitări!!! Dovedeşti că eşti cu adevărat o Campioană şi în afara sălii de sport! Nu poţi lăsa nişte oameni mici, să folosească numele tău pentru interesele lor meschine! Felicitări Cătălina Ponor!!!”, “Bravo..! Se vede clar acum…că nu eşti o oportunistă, aşa că gurile rele ar trebui să rămână închise pt totdeauna. Felicitări pt verticalitatea de care ai dat dovadă”, “Un răspuns demn de o mare campioană! Ai dat dovadă de multă înţelepciune şi de un motiv în plus să fii admirată şi apreciată. Urmează-ţi drumul tău şi fă ceea ce ştii cel mai bine: gimnastică, fie de performanţă, fie în calitate de antrenor”, sunt doar câteva din cele peste 800 de comentarii de pe pagina Cătălinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » “Felicitări!!! Dovedeşti că eşti cu adevărat o Campioană şi în afara sălii de sport”. Sute de români o felicită pe Cătălina Ponor pentru că a refuzat PSD (FOTO)