Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu, întrebat de ce se crede Superman: "Sper că a fost o glumă apreciată"

Premierul Florin Cîţu a precizat, întrebat de ce se crede Superman, că speră că a fost o glumă apreciată, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 20:59

Florin Cîţu, întrebat de ce se crede Superman: "Sper că a fost o glumă apreciată"

"Era o glumă. Eu sper că a fost o glumă apreciată. Era dar o glumă, pentru că s-a făcut aşa de mult caz de acel filmuleţ, era normal să revin astăzi cu această... Sper că s-a înţeles că este doar o glumă şi nimic altceva" a spus râzând Florin Cîţu, sâmbătă la Antena 3. Pe 9 septembrie, Florin Cîţu a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip din filmul „Superman Returns” (Superman Revine - n.r.), în care eroul principal este interpretat de actorul Brandon Routh, dar faţa acestuia a fost înlocuită de cea a premierului.

Florin Cîțu a câștigat alegerile de la Congresul PNL cu 60.2% din voturi

Florin Cîțu, premierul în funcție, a câștigat alegerile interne din PNL cu aproximativ 60.2% din voturi, depășindu-l astfel pe contracandidatul său, Ludovic Orban. Din cele 4776 de voturi valide, Cîțu a obținut 2878, iar Orban 1898. "Vă anunț că demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni la prima oră pe masa președintelui Florin Cîțu", a anunțat Orban, precizând că între el și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. Imediat după victorie, Cîțu a invitat USR-PLUS la masa discuțiilor.

"Acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. Trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dumneavoastră pentru că am spus de la început "echipa câştigătoare" e cea mai bună soluţie. Voi fi preşedintele tuturor liberalilor, indiferent cum au votat. Nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare. A fost o mişcare care va schimba România în bine. Împreună construim România liberală. Voi fi adversarul PSD-ului", a declarat Florin Cîţu după câştigarea alegerilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, întrebat de ce se crede Superman: "Sper că a fost o glumă apreciată"