Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu, videoconferință cu prefecții pe tema inundațiilor: ”Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii, nu ne luăm concediu, nimeni nu pleacă nicăieri”

Premierul Florin Cîţu a afirmat, sâmbătă, într-o videoconferinţă cu prefecţii organizată în contextul inundaţiilor din ultimele ore, că doreşte o evaluare a situaţiei, îndemnând ca toată lumea să fie precaută. "Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea", a subliniat Cîţu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.06.2021, 13:30

Florin Cîţu, videoconferință cu prefecții pe tema inundațiilor
Florin Cîţu, videoconferință cu prefecții pe tema inundațiilor: ”Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii, nu ne luăm concediu, nimeni nu pleacă nicăieri” - captura Facebook

Florin Cîţu le-a cerut prefecţilor din țară să rămână precauți și să acționeze din timp pentru a rezolva problemele care pot să apară din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

"Aş vrea să facem o evaluare a zilei de ieri, am avut momente mai dificile, în câteva judeţe, Bacău şi mai ales la Vrancea. Situaţia de la Vrancea încă este în derulare, avem acei 12 muncitori care au rămas izolaţi şi acolo situaţia este în curs de rezolvare", a declarat Florin Cîţu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

El a arătat că vrea să facă o evaluarea a zilei de vineri, în urma fenomenelor meteo.

"Este o situaţie dificilă, toată lumea trebuie să fie pregătită, nu ştim exact ce se va întâmpla în perioada următoare, dar aş vrea să fim precauţi. Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea", a precizat Cîţu.

La videoconferinţă participă şi minsitrul de Interne, Lucian Bode, cel al Mediului, Tanczos Barna, şi şeful DSU, Raed Arafat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, videoconferință cu prefecții pe tema inundațiilor: ”Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii, nu ne luăm concediu, nimeni nu pleacă nicăieri”