Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea, conferinţă de presă la Primăria Capitalei: 'Nu fac parte din statul paralel'

Gabriela Firea a susţinut o conferinţă de presă, astăzi, la Primăria Capitalei, pentru a explica motivul pentru care mai multe proiecte au fost blocate de 'puteri guvernamentale'.

Gabriela Firea, conferinţă de presă la Primăria Capitalei: 'Nu fac parte din statul paralel'
Gabriela Firea, conferinţă de presă la Primăria Capitalei: 'Nu fac parte din statul paralel' - Hepta

Gabriela Firea a susţinut o conferinţă de presă, astăzi, la Primăria Capitalei, pentru a explica motivul pentru care mai multe proiecte au fost blocate de 'puteri guvernamentale'.

Firea a început prin a spune că 'nu face parte din statul paralel'.

"Se transmite colegilor mei din ţară că vreau să pun umărul la dărâmarea Guvernului. Nu este adevărat. Este o nouă campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea, pentru a mă defăima. 

Nu am vrut să mă substitui nici primului ministru, nici organelor de conducere din PSD. Drumul pe care îl parcurgem nu este cel care trebuie. Eu mă luptam cu fostul preşedinte Traian Băsescu, atunci când alţii tăiau porcii cu Statul Paralel.

Pe acelaşi subiect

Toţi românii ştiu cât de greu mi-a fost şi îmi este în continuare la Primăria Generală, pentru că m-am confruntat cu atitudinile nedemocratice ale liderilor opoziţiei. Câte plângeri penale mi s-au făcut...

O acuzaţie pe care aş vrea să o numesc diabolică s-a transmis către colegii mei din ţară, către români, către mediul de afaceri, şi anume că Primarul General al Capitalei nu are nicio problemă reală, că e totul roz în Bucureşti, dar că e purtătorul de cuvânt al celor care se opun graţierii şi amnistiei. E din sfera ştiinţifico-fantastică. Noi niciodată nu am discutat în partid despre graţiere şi amnistie. Subiectul a fost discutat de domnul Dragnea cu câţiva apropiaţi.

Nu sunt împotrivă, dar totul trebuie să fie în deplină legalitate, astfel să nu compromitem România, guvernarea şi PSD să nu intre ruşinos în istorie. Nici eu şi nici alţi colegi nu suntem de acord cu improvizaţiile, cu fanteziile juridice care, înţeleg, se pun la cale.

Vom deconta toţi, nu doar un om. Fac apel la toţi colegii mei să înţeleagă: orice invenţie juridică ne poate duce pe toţi în haos. Trebuie deplină legalitate.", a spus primarul general al Capitalei.

Războiul politic dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea a fost început, la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul Comitetului Executiv Central al PSD de la Neptun.

Seara trecută, Gabriela Firea i-a cerut lui Liviu Dragnea să se retragă pentru că ia decizii importante şi numeşte oameni în funcţii importante după ce se consultă cu oameni din afara partidului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea, conferinţă de presă la Primăria Capitalei: 'Nu fac parte din statul paralel'