Antena Meniu Search
x

Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, candidați ai partidului lui Gabriel Oprea la Europarlamentare

Ilie Năstase și Anghel Iordănescu candidează la Europarlamentare pe listele UNPR. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Gabriel Oprea.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 02.03.2019, 17:05

Gabriel Oprea, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu
Ilie Năstase și Anghel Iordănescu vor candida la Europarlamentare pe listele UNPR - Inquamphotos via Hepta/SportPictures via Hepta

Ilie Năstase și Anghel Iordănescu candidează la Europarlamentare pe listele UNPR. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Gabriel Oprea.

Atât Ilie Năstase, cât și Anghel Iordănescu au fost sâmbătă la reuniunea UNPR de la Constanța.

Liderul Gabriel Oprea i-a prezentat drept candidați ai partidului la alegerile Europarlamentare.

“Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier şi venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreşedintele american Joe Biden. Aveam cu toţii emoţii, să iasă totul bine. L-a aşteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câştigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrăţişat pe Ilie Năstase şi l-a întrebat: Dacă îmi las şi eu părul lung, mă fac şi pe mine general? Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase! Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viaţă. A fost şi senator UNPR. Aceştia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare şi lasă moştenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votaţi, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!”, a spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a susținut că obiectivul partidului său e de a obține 10% din voturi la alegerile locale și cele parlamentare din 2020.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, candidați ai partidului lui Gabriel Oprea la Europarlamentare