Antena Meniu Search
x

Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu s-au îmbrâncit în timpul unui eveniment organizat în Prelungirea Ghencea

Bătălia pentru Primăria Capitalei începe cu îmbrânceli! Protagonişti: viceprimarul PSD şi candidatul USR-PNL. Aurelian Bădulescu a boicotat conferinţa ţinută în stradă de Nicuşor Dan, care a încercat să prezinte propriul bilanţ al actualei administraţii. La un moment dat, ambii şi-au pierdut cumpătul.

de Redactia Observator

la 05.06.2020, 21:36

Vezi și
  • Nicușor Dan și Gabriela Firea sunt considerați principalii contracandidați la alegerile pentru Primăria Capitalei.
  • Nicușor Dan ar fi încercat să scoată în evidență problemele acumulate în mandatul Gabrielei Firea.

Conferinţa organizată în stradă, în Prelungirea Ghencea, de Nicuşor Dan, a degenerat din primele minute. În timp ce candidatul Opoziţiei făcea un bilanţ al actualului edil, viceprimarul a intervenit în mod repetat pentru a-şi spune punctul de vedere. 

Şicanele au dus la îmbrânceli. Niciunul nu a cedat 

Scenele rupte din Caragiale au continuat. 

La un moment dat în dispută au intervenit şi localnicii. 

Scandalul a ajuns până la vârful celor două partide. 

Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt PSD: Nu e un lucru pe care noi să îl agreem, e o acţiune pe care domnul Bădulescu a făcut-o în nume propriu şi pe care şi-o asumă. Nu este bine ce a făcut domnul Bădulescu, dar în acelaşi timp trebuie să înţelegem că este o metodă pe care a perfectat-o USR-ul. 

Ludovic Orban, preşedintele PNL: Eu la asemenea mitocănie și bădărănie din partea reprezentanților PSD nu m-am așteptat. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni.

Nicuşor Dan şi Gabriela Firea sunt principalii contracandidaţi în cursa din acest an pentru Primăria Generală a Bucureştiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu s-au îmbrâncit în timpul unui eveniment organizat în Prelungirea Ghencea