Antena Meniu Search
x

În plin avânt al scumpirilor, Liviu Dragnea cere să fie eliminată taxa pe horă

Dansul care i-a unit pe români nu va mai fi taxat. Este declaraţia surprinzătoare a lui Liviu Dragnea.

Vezi și

Dansul care i-a unit pe români nu va mai fi taxat. Este declaraţia surprinzătoare a lui Liviu Dragnea, care a descoperit că pentru orice horă organizată în ţară, trebuie să se plătească o mie de lei. Taxa nefiscală nu are nicio justificare, spune şeful PSD, care în urmă cu câteva luni a participat la cea mai mare horă organizată vreodată în lume.

Zece mii de oameni au dat mână cu mână şi au organizat în luna mai cea mai mare horă românească. La recordul înregistrat şi de Guiness Book a participat şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. A îmbrăcat cu mândrie atunci costumul popular tradiţional din Teleorman.

Însă la aproape şase luni distanţă de la eveniment, acelaşi Liviu Dragnea a descoperit că hora românească este taxată de stat.

Vestea nu l-a luat prin surprindere doar pe preşedintele Camerei Deputaţilor. Şi nici nu e de mirare. După ce au dansat hora la Marea Unire, românii nu scapă nicio ocazie să se unească în dansul tradiţional.

Iar taxa pe horă nu este singura pe care Liviu Dragnea vrea să o vadă eliminată. Pe lista şefului PSD pot intra şi taxa pe linişte din Mangalia, în valoare de 500 de lei pe an, taxa pe vânzare de pâine din maşină, în comuna Ojdula, de 250 de lei sau taxa pe pomeni din Zlatna, în valoare de 100 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri politice » În plin avânt al scumpirilor, Liviu Dragnea cere să fie eliminată taxa pe horă