Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Încă o demisie a unui parlamentar PSD: Sorina Pintea renunţă la funcţia de senator

Senatorul PSD Sorina Pintea a renunţat la funcţia de senator. A făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

de Redactia Observator

la 03.02.2017 , 20:19

Senatorul PSD Sorina Pintea a renunţat la funcţia de senator. A făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

Sorina Pintea a renunţat la funcţia de senator şi a ales să fie manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare. A dat detalii despre alegerea făcută în postarea de pe pagina sa de Facebook.

"Ziua de 4 februarie 2017 reprezintă data limită în care trebuie să optez pentru demnitatea de parlamentar sau pentru poziția de manager al Spitalului Județean "Dr. Constantin Opriș" Baia Mare. Recunosc că nu a fost o decizie ușoară, iar în hotărârea mea m-am consultat în primul rând cu membrii familiei, cărora doresc să le mulțumesc încă o dată că mi-au fost alături în tot acest timp.

Articolul continuă după reclamă

Optez pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență "Dr. Constantin Opriș" Baia Mare, poziție care îmi permite să ajut mai mult Maramureșul și maramureșenii și îmi conferă posibilitatea de a continua proiectele mari demarate la nivelul unității medicale, renuntand la calitatea de senator al Romaniei", a scris, Sorina Pintea", în mesajul său de pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri politice » Încă o demisie a unui parlamentar PSD: Sorina Pintea renunţă la funcţia de senator