Antena Meniu Search
x

Video Klaus Iohannis: Stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. Azi depășim 100.000 de persoane vaccinate într-o zi

Klaus Iohannis a vorbit despre situaţia vaccinării în ţară. Şeful statului a afirmat, după ce a vizitat joi centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă ''Dr. Alexandru Gafencu'' Constanţa, că Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, l-a înştiinţat că astăzi vom depăşi 100.000 de persoane vaccinate într-o singură zi.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.05.2021, 12:36

Vezi și
  • Klaus Iohannis a vorbit despre situaţia vaccinării în ţară

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă ''Dr. Alexandru Gafencu'' Constanţa. Ulterior, şeful statului a făcut declaraţii cu privire la campania de vaccinare. 

Klaus Iohannis, preşedintele României: Am renunțat la toată birocrația și de la începutul acestei săptămâni, toate centrele de vaccinare din toată țară sunt deschise spre vaccinare, fără anunț în prealabil. Oricine se poate prezenta la un centru de vaccinare. Avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. Noi stăm în România extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri în care cetățenii pot merge la vaccinare pur și simplu. Am aflat de la domnul Gheorghiță că vom depăși astăzi sută de mii de persoane într-o zi. Este pe de altă parte evident că cifrele pe care le primim sunt pe zi ce trece mai bune.

Şeful statului îi îndeamnă pe români să meargă la vaccin

Cu toate acestea, Klaus Iohannis îndeamnă oamenii la vaccinare, în condiţiile în care pericolul pandemiei nu a trecut. 

Klaus Iohannis, preşedintele României: Avem mai puține persoane infectate, mai puține persoane la terapie intensivă, mai puține decese. Nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. Până când avem un număr mare de români vaccinați trebuie să respectăm restricţiile. Să ne vaccinăm ca să revenim la realitatea pe care ne-o dorim atât de mult. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis: Stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. Azi depășim 100.000 de persoane vaccinate într-o zi