Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, lipsă de reacţie şi empatie pentru o femeie care a leşinat lângă el la Ziua Marinei

Preşedintele Klaus Iohannis a dat dovadă de o lipsă gravă de reacţie şi empatie, astăzi, în timpul discursului susţinut la Ziua Marinei 2019.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 15.08.2019, 12:13

Vezi și

Preşedintele Klaus Iohannis a dat dovadă de o lipsă gravă de reacţie şi empatie, astăzi, în timpul discursului susţinut la Ziua Marinei 2019.

O femeie, soldat american şi membru al detaşamentului care se afla în garda de primire a oaspeţilor, a leşinat în timpul discursului susţinut de preşedintele Iohannis pe faleza Cazinoului din Constanţa.

Aflată la numai câţiva metri de preşedinte, femeia s-a simţit rău şi a leşinat, fiind ajutată de colegii săi.

În acelaşi timp, deşi toate acestea se întâmplau în apropierea sa, preşedintele Iohannis a continuat să citească de pe foaie discursul pregătit pentru Ziua Marinei şi nu a schiţiat niciun gest.

Lipsa de reacţie şi empatie faţă de o femeie aflată în dificultate în apropierea sa a fost aspru criticată de români pe reţelele sociale.

'Iohannis este operatorul care a flituit-o pe Alexandra şi şi-a văzut de seminţele lui', este numai unul dintre numeroasele mesaje postate pe Facebook, după gestul incredibil al preşedintelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, lipsă de reacţie şi empatie pentru o femeie care a leşinat lângă el la Ziua Marinei