Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea își începe săptămâna la DNA. Chiar el a făcut anunțul

La patru zile după ce Guvernul a aprobat controversata revoluţie fiscală, liderul PSD Liviu Dragnea este chemat în faţa procurorilor anticorupţie.

Vezi și

La patru zile după ce Guvernul a aprobat controversata revoluţie fiscală, liderul PSD Liviu Dragnea este chemat în faţa procurorilor anticorupţie. Va merge mâine la DNA, dar nu dezvăluie în ce dosar trebuie să dea explicaţii.

Doar o noapte îl desparte pe Liviu Dragnea de un moment crucial: mâine va fi audiat la DNA. Chiar el a făcut anunţul, la congresul tinerilor social-democraţi. 

Liviu Dragnea: "Nu este nicio surpriza. Am spus-o de la început că tot acel circ nu ar fi avut niciun rost daca nu as fi chemat acolo."

Liderul PSD ar putea da explicaţii în dosarul Belina, în care a răspuns deja în faţa anchetatorilor fostul ministru al Dezvolării, Sevil Shhaideh. 

După scurtul dialog cu jurnaliştii, Dragnea a mers să le vorbească tinerilor din partid despre doctrină şi provocări. 

Până vor găsi răspunsuri la toate aceste întrebări, aspiranţii la poziţii-cheie în stat mai au dileme pe care trebuie să le rezolve. 

De fapt, Gabriel Petrea este ministrul Consultării Publice şi Dialogului Social. Şi singurul candidat înscris în cursa pentru şefia Tineretului Social Democrat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea își începe săptămâna la DNA. Chiar el a făcut anunțul