Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea și iubita vor să petreacă Paștele la o mănăstire

Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase, vor petrece Paștele la mănăstire. Șeful PSD a răspuns și la întrebarea jurnaliștilor privind data nunții.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 20.04.2019, 21:10

Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta Liei Olguța Vasilescu
Liviu Dragnea și Irina Tănase au în plan să petreacă Paștele la o mănăstire - Facebook/Lia Olguța Vasilescu

Liviu Dragnea și iubita sa, Irina Tănase, vor petrece Paștele la mănăstire. Șeful PSD a răspuns și la întrebarea jurnaliștilor privind data nunții.

Aflat la Iași, la congresul județean al social democraților, Liviu Dragnea a avut de dat răspunsuri legate și de viața personală.

Șeful PSD a fost întrebat mai întâi unde va petrece Paștele și 1 mai.

”Nici nu ştiu. De Paşte o să fiu cu Irina şi cred că o să mergem la o mănăstire, chiar de sărbători”, a răspuns Liviu Dragnea.

”Nici măcar nu știu dacă acceptă”

Jurnaliștii au insistat apoi, întrebând dacă el și iubita Irina Tănase au stabilit data nunții.

”Nu, nu, nu. O să aflaţi. Nu ştiu. Eu mă feresc să vorbesc aşa, nici măcar nu ştiu dacă acceptă şi nu vreau să fac...Mă trezesc că-mi iau angajamente şi...”, a spus Liviu Dragnea.

Pe 12 aprilie, la petrecerea de la căsătoria Olguței Vasilescu și a lui Claudiu Manda, liderul PSD a cerut atunci mirilor să îi fie nași la nunta sa.

”Îi iubesc pe amândoi şi dacă cumva, să nu se supere Irina, dacă o să mă lase ăştia în pace şi o să fie ce-o să fie, aici, în faţa oltenilor, îi rog să-mi fie naşi”, a susținut atunci Dragnea.

Anul trecut, Liviu Dragnea și Irina Tănase au fost de Paște la munte. La slujba de Înviere, au luat lumină de la Mănăstirea Sinaia.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Liviu Dragnea și iubita vor să petreacă Paștele la o mănăstire