Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban a votat în Dobroeşti: "Referendumul va trece şi se va întruni cvorumul"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a votat în Dobroeşti, judeţul Ilfov. Liderul liberal a declarat că a votat atât la referendum, cât şi la alegerile pentru Parlamentul European.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 10:53

Ludovic Orban a votat la europarlamentare şi referendum
Ludovic Orban a votat în Dobroeşti: "Am convingerea că referendumul va trece şi că se va întruni cvorumul" - Hepta via Mediafax Foto / Remus Badea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a votat în Dobroeşti, judeţul Ilfov. Liderul liberal a declarat că a votat atât la referendum, cât şi la alegerile pentru Parlamentul European.

"Mi-am exercitat dreptul constituţional la vot, atât la referendum, cât şi la alegerile pentru Parlamentul European.

Am votat ca sa fiu sigur că România va fi condusă de oameni cinstiţi, nu de hoţi.

Am votat ca să fiu sigur că Guvernul nu va mai putea emite ordonanţe de urgenţă în care să calce în picioare jusiţia română. Am votat pentru a fi sigur că România va rămâne un stat european şi că va fi reprezentat de oameni de calitate, care să aşeze România la masa negocierilor ca partener legal. 

Pe acelaşi subiect

Adevăraţii deţinători ai puterii publice în România sunt cetăţenii români. Exercitarea puterii se face prin vot. Sunt convins că românii au înţeles asta şi nu se vor lăsa manipulaţi şi intimidaţi", a declarat Ludovic Orban după ce a votat.

Preşedintele liberal a mai spus că are convingerea că referendumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis va trece şi că se va întruni cvorumul.

Prezenţă la ora 9:00 - 3,23% la alegerile europarlamentare şi de 2,70 % la referendum

Prezenţa la vot la alegerile europarlamentare este, la ora 9:00, de 3,23%, iar la referendum de 2,70 %. La alegerile parlamentare din 2016, prezenţa la vot la ora 9:00 era 2,55 %.

Conform datelor BEC, pentru alegerea europarlamentarilor români, la secţiile de vot din ţară şi-au exprimat votul  591.674  de alegători.

La referendumul pe justiţie convocat de preşedintele Klaus Iohannis şi-au exprimat opţiunea 494.115.de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban a votat în Dobroeşti: "Referendumul va trece şi se va întruni cvorumul"