Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban, atac la Cîțu: "Nu este calificat să conducă nici măcar o scară de bloc"

Ludovic Orban l-a atacat din nou pe președintele partidului Florin Cîțu. Fostul lider PNL spune despre actualul președinte al partidului că nu este alificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc sau o secție de votare.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 11:49

Ludovic Orban, atac la Cîțu: "Nu este calificat să conducă nici măcar o scară de bloc"

Declarațiile au fost făcute vineri, înaintea ședinței PNL în care se va discuta despre excluderea lui Ludovic Orban din partid. "Avem un președinte de partid care a făcut praf coaliția, a făcut praf partidul, a dus PNL la o prăbușire de 10-12 procente și l-a transformat într-o formațiune nefrecventabilă”, a spus Ludovic Orban.

Fostul președinte liberal a criticat actuala conducere, deoarece vrea să bată palma cu PSD. "Pact cu diavolul... Vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante care au aruncat țara într-o criză gravă, un amantlâc jenant cu principalul adversar politic", a mai spus Orban.

El a anunțat că va solicita și el excluderea lui Florin Cîțu din PNL. "Acești domni vor să propună excluderea mea, foarte bine... O să-i spun domnului Cîțu că nu este calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc sau o secție de votare", a precizat Ludovic Orban.

Florin Cîțu, despre excluderea lui Orban din partid: "Orice membru al PNL care încalcă Statutul trebuie să sufere consecinţele”

Pe acelaşi subiect

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, vineri, că orice membru al PNL care încalcă Statutul trebuie să sufere consecinţele, referindu-se la sancţionarea lui Ludovic Orban.

Florin Cîţu a fost întrebat, vineri, înaintea şedinţei BEx a PNL despre exluderea lui Ludovic Orban şi a răspuns: ”Este o decizie a partidului. Eu mă voi pronunţa în interiorul BEx. Nu este vorba despre persoana domnului Ludovic Orban. Orice membru al PNL care încalcă Statutul, trebuie să sufere consecinţele”.

Întrebat care este articolul din Statut încălcat de către Orban, Cîţu a afirmat: ”Acelaşi pe care l-a încălcat Cataramă când a fost exclus din PNL de către Ludovic Orban şi Daniel Zamfir”.

Biroul Executiv al PNL se reuneşte, vineri, pe agenda discuţiilor aflându-se sancţionarea fostului preşedinte Ludovic Orban, după atacurile la preşedintele Klaus Iohannis şi la conducerea partidului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban, atac la Cîțu: "Nu este calificat să conducă nici măcar o scară de bloc"