Antena Meniu Search
x

Cîțu, despre excluderea lui Orban din partid: "Orice membru al PNL care încalcă Statutul trebuie să sufere consecinţele”

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, vineri, că orice membru al PNL care încalcă Statutul trebuie să sufere consecinţele, referindu-se la sancţionarea lui Ludovic Orban.

de Redactia Observator

la 12.11.2021, 11:28

liberalii Florin Cîțu și Ludovic Orban
Florin Cîțu și Ludovic Orban - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta (arhivă)

Florin Cîţu a fost întrebat, vineri, înaintea şedinţei BEx a PNL despre exluderea lui Ludovic Orban şi a răspuns: ”Este o decizie a partidului. Eu mă voi pronunţa în interiorul BEx. Nu este vorba despre persoana domnului Ludovic Orban. Orice membru al PNL care încalcă Statutul, trebuie să sufere consecinţele”.  

Cîţu a precizat că încălcarea Statutului PNL nu se referă la plecarea din grupul parlamentar

Întrebat care este articolul din Statut încălcat de către Orban, Cîţu a afirmat: ”Acelaşi pe care l-a încălcat Cataramă când a fost exclus din PNL de către Ludovic Orban şi Daniel Zamfir”

Biroul Executiv al PNL se reuneşte, vineri, pe agenda discuţiilor aflându-se sancţionarea fostului preşedinte Ludovic Orban, după atacurile la preşedintele Klaus Iohannis şi la conducerea partidului.

Pe acelaşi subiect

Discuţii încinse între PSD şi PNL pe ministere

Funcţia de premier în cabinetul PSD, PNL, UDMR rămâne în continuare mărul discordiei, dar negocierile au avansat la câteva capitole importante, chiar şi pe măsurile care ar trebui luate de acum încolo pentru gestionarea pandemiei.

Nici PSD şi nici PNL nu renunţă la funcţia de premier şi asta pentru că partidul care va da următorul prim-ministru va da şi ministrul Justiţiei. E puţin probabil ca PSD să dea următorul premier pentru că semnalele de la Cotroceni sunt ca PNL să păstreze controlul asupra Justiţiei. Ar putea PSD să primească ministrul Finanţelor şi o funcţie cheie în Executiv: secretar general al Guvernului, cu rang de ministru

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Cîțu, despre excluderea lui Orban din partid: "Orice membru al PNL care încalcă Statutul trebuie să sufere consecinţele”