Antena Meniu Search
x

Florin Cîţu dă vina pe USR pentru decizia PNL de a se alia cu PSD: "Asta este, asta este soluţia pentru România!"

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, miercuri, că vineri în şedinţa Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal se va discuta despre declaraţiile şi atacurile fostului preşedinte al partidului, Ludovic Orban la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi se va lua o decizie.

De Redactia Observator la 10.11.2021, 21:55
Florin Cîţu
Florin Cîţu, despre decizia de a se alia cu PSD - Hepta

Liderul PNL a explicat şi decizia de a face o guvernare cu cei de la PSD, el acuzându-i din nou pe cei de la USR că s-au aliat cu PSD şi AUR pentru a da jos guvernul şi precizând că aceasta este soluţia în acest moment pentru România.

”Vom discuta declaraţiile domnului Ludovic Orban din spaţiul public şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi vom vedea decizia”, a spus Florin Cîţu, la sediul central al partidului, potrivit news.ro. 

De ce şi-a schimbat Florin Cîţu decizia de a nu se alia cu PSD

Întrebat despre declaraţiile de la Congres, în care spunea că niciodată nu va face alianţă cu PSD, Cîţu a declarat că trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici: ”Din păcate, foştii parteneri au dat mâna cu USR, după au dat mâna cu PSD, nu au mai dat mâna cu noi, şi suntem astăzi aici, când trebuie să facem o guvernare pentru români”.

Preşedintele PNL a ţinut să îi asigure pe cei care au votat PNL că ”niciunul dintre principiile şi niciuna dintre măsurile promise de PNL nu va fi diluată şi nu va dispărea în această guvernare”. ”Vom merge în această guvernare pentru a apăra proprietatea privată, antreprenorii, care îşi asumă riscul şi muncesc în România, cei care plătesc taxe, şi îi vom asigura din nou că nu vom majora taxele. Dacă această guvernare înseamnă să fim lângă social-democraţi, asta este, în acest moment asta este soluţia pentru România”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu dă vina pe USR pentru decizia PNL de a se alia cu PSD: "Asta este, asta este soluţia pentru România!"

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Peste 4.300 de morți și 20.000 de răniți, salvatorii...

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Peste 4.300 de morți și 20.000 de răniți, salvatorii caută supravieţuitori sub dărâmături