Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban nu este invitat la şedinţele PNL pentru că nu are Whatsapp. Florin Roman: Convocările se fac pe aplicaţie

Deputatul PNL Florin Roman spune că Ludovic Orban trebuie să îşi instaleze aplicaţia Whatsapp pentru a primi convocarea la şedinţele partidului.

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 17:32

Ludovic Orban nu ar avea instalată aplicaţia Whatsapp, motiv pentru care nu primeşte convocările trimise de PNL
Ludovic Orban nu ar avea instalată aplicaţia Whatsapp, motiv pentru care nu primeşte convocările trimise de PNL - Hepta

Deputatul PNL Florin Roman a explicat, marţi, la Parlament, că Ludovic Orban nu a fost invitat la şedinţele conducerii PNL, deşi este membru, prin calitatea sa de fost preşedinte al partidului, pentru că acele convocări se fac prin WhattsApp, iar acesta nu are instalată aplicaţia.

"Domnul Orban este invitat la toate şedinţele de partid. Eu am văzut această minciună a domnului Orban, ca să spun direct şi răspicat. Domnul Orban primeşte invitaţii, ca orice alt membru al Biroului Naţional al PNL. Din câte ştiu eu, domnul Orban nu foloseşte aplicaţia WhattsApp, şi atunci va trebui să îşi instaleze şi domnia sa această aplicaţie”, a comentat Roman.

Ludovic Orban declarase, în conferinţa organizată la Parlament, că nu a fost invitat la nicio şedinţă BEX, deşi, în calitate de fost preşedinte al partidului este membru al Biroului, şi că nu va participa nici la Biroul Politic PNL, pentru că şi-a spus deja punctul de vedere privind situaţia actuală. 

Ludovic Orban, apel către preşedintele Klaus Iohannis

Pe acelaşi subiect

Orban a mai spus că nu a fost invitat la discuţiile de la Vila Lac ale conducerii partidului. "Domnul Cîţu şi domnul Vîlceanu m-au ras de pe lista de convocări", a susţinut Orban. Fostul lider PNL a spus că nu va participa la aceste şedinţe, pentru că ”orice fel de participare şi susţinere a unor decizii aberante ale unei conduceri nelegitime a PNL seamănă cu o formă de complicitate la trădarea interesului naţional”.

Ludovic Orban a criticat şi decizia lui Klaus Iohannis de a-l propune pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier, acuzându-l de jocuri politicianiste alături de Florin Cîţu şi "gaşca demolatoare" din PNL.

"Sunt convins că această propunere nu a fost făcută pentru că Florin Cîţu şi Klaus Iohannis au dorit să consume prima propunere. Strategia e făcută de cei din gaşca demolatoare care l-au impus pe Cîţu la conducerea PNL, care se cramponează în continuare de persoana lui Florin Cîţu şi care nu înţeleg că acesta nu mai poate forma o majoritate parlamentară.

Sunt convins că intenţia ascunsă care stă în spatele acestei desemnări, acestei decizii cinice, se ascunde dorinţa ca la a doua desemnare să fie desemnat de preşedinte Florin Cîţu. Decizia luată ieri nu face altceva decât să prelungească criza", a declarat Ludovic Orban.

Acesta a făcut şi un apel către preşedintele Klaus Iohannis "să revină cu picioarele pe pământ, să renunţe la ambiţii personale şi jocuri politicianiste, să înţeleagă că România are nevoie de un guvern stabil".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban nu este invitat la şedinţele PNL pentru că nu are Whatsapp. Florin Roman: Convocările se fac pe aplicaţie