Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu, despre informaţia că Florin Cîţu i l-a propus premier pe Alexandru Rafila: "Îl anunţ că sunt de acord!"

Marcel Ciolacu a comentat declaraţia lui Florin Cîţu care a spus că i l-ar fi propus pe Alexandru Rafila premier, dar a refuzat. Preşedintele PSD spune că este de acord şi îşi va convinge şi colegii că aceasta este cea mai bună variantă pentru funcţia de premier.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 10:55

Marcel Ciolacu nu ar refuza varianta cu Alexandru Rafila premier
Marcel Ciolacu nu ar refuza varianta cu Alexandru Rafila premier - Hepta / Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Negocierile între PSD şi PNL sunt din nou blocate, de data aceasta în numele premierului. PSD a decis miercuri să îl susţină pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de premier, în timp ce liberalii se reunesc, azi, într-o şedinţă a Biroului Executiv, pentru a flexibiliza mandatul privind premierul, astfel încât să înainteze şi alte nume, în contextul în care PSD a transmis că nu îl doreşte pe Florin Cîţu premier acum, când abia a fost dat jos prin moţiunea de cenzură. Lideri liberali, cu susţinerea lui Klaus Iohannis, ar dori mandat pentru Nicolae Ciucă.

A mai apărut însă o informaţie în spaţiul public conform căreia Florin Cîţu i l-a propus lui Marcel Ciolacu pe Alexandru Rafila ca premier. Miercuri seară, Florin Cîţu a fost întrebat dacă l-a propus pe secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, în negocierile cu Marcel Ciolacu şi Kelemen Hunor. ”l-am propus domnului Ciolacu pe domnul Rafila, dar nu a fost de acord”, a răspuns preşedintele PNL. 

Liderul PSD spune însă că el este de acord şi îşi va convinge colegii că Rafila este cea mai bună variantă pentru funcţia de premier. ”Îl anunţ că eu nu refuz această propunere şi că înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre propunerea de premier

Pe acelaşi subiect

"Am înţeles că avem o variantă, domnul Rafila, eu sunt total de acord. Am înţeles din spaţiul public că domnul premier intermar mi l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum, ca şi preşedinte al PSD, că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru”, a spus Ciolacu. 

Preşedintele PSD a continuat: ”Dacă domnul Cîţu mi-a făcut această propunere, îl anunţ că sunt de acord”. 

Liderul PSD nu a vrut să spună dacă Florin Cîţu i l-a propus pe Alexandru Rafila în discuţiile de miercuri. ”Vă repet, domnul Florin Cîţu a spus în spaţiul public că mi l-a propus pe domnul Rafila, şi că eu am refuzat. Îl anunţ că eu nu refuz această propunere şi că înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu, despre informaţia că Florin Cîţu i l-a propus premier pe Alexandru Rafila: "Îl anunţ că sunt de acord!"