Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu se va întâlni joi cu Florin Cîțu, pentru discuții despre programul de guvernare. Liderul PSD nu exclude posibilitatea de a fi propunere de premier

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că a stabilit cu Florin Cîţu să se întâlnească în cursul zilei de joi şi nu exclude posibilitatea de a fi propunerea de premier a social-democraţilor la consultările de la Cotroceni.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 18:17

Marcel Ciolacu și Florin Cîțu, în Parlament
Marcel Ciolacu se va întâlni joi cu Florin Cîțu, pentru discuții despre programul de guvernare. Liderul PSD nu exclude posibilitatea de a fi propunere de premier - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta (arhivă)

”Am avut o discuţie cu domnul Florin Cîţu, telefonic să stabilim mâine la prânz. O să stabilim unde are loc întâlnirea, credem că va fi la Parlament. Nu m-am văzut cu Florin Cîţu. Ca să fie foarte clar”, a declarat, miercuri seară, Marcel Ciolacu.   Acesta a precizat că discuţia va fi axată pe programul de guvernare. ”Ne vedem mâine şi discutăm Programul de guvernare şi cum vedem noi lucrurile”, a mai afirmat Ciolacu.  

Marcel Ciolacu nu exclude posibilitatea de a fi propunerea de premier

Întrebat dacă PSD ar putea renunţat la propunerea proprie de premier la consultările de la Cotroceni, el a răspuns: ”Este o discuţie şi un mandat pe care o să-l primesc eu de la PSD”.  De asemenea, întrebat dacă el va fi propunerea de premier a social-democraţilor, Ciolacu a precizat: ”Nu s-a discutat încă. Lăsaţi-mă totuşi să vorbesc cu colegii”.  

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, la sediul partidului, că PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de prim-ministru. Florin Cîţu a declarat, miercuri, după negocierile cu reprezentanţii USR, că de principiu au fost discuţii ca un acord al coaliţiei să fie mai în detaliu, iar PNL să dea premierul, dar că nu au fost vehiculate nume de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu se va întâlni joi cu Florin Cîțu, pentru discuții despre programul de guvernare. Liderul PSD nu exclude posibilitatea de a fi propunere de premier