Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marian Vanghelie, Dan Şova şi Sebastian Ghiţă s-au autosuspendat din PSD!

PSD este în stare de război! Marian Vanghelie, Dan Şova şi Sebastian Ghiţă s-au autosuspendat din funcţiile pe care le aveau în partid. Cu mai puţin de două săptămâni înaintea alegerilor!

de Redactia Observator

la 21.10.2014 , 19:39

PSD este în stare de război Marian Vanghelie, Dan Şova şi Sebastian Ghiţă s-au autosuspendat din funcţiile pe care le aveau în partid. Cu mai puţin de două săptămâni înaintea alegerilor!

Liderii partidului s-au întrunit de urgenţă să reducă răul făcut de scandalurile de corupţie şi trafic de influenţă în care a fost implicat şi numele lui Viorel Hrebenciuc. Culmea, dovezile jocurilor politice de la vârful PSD sunt transcrise negru pe alb în raportul procurorilor anticorupţie.

Tensiunea a fost mare la întrunirea greilor PSD. Pe de o parte s-a judecat scandalul interceptarilor DNA. Pe de alta disputa dintre Marian Vanghelie care-l acuză pe Sebastian Ghiţă că-l urmăreşte cu paparazzi.

Vezi și

După o oră şi jumătate de discuţii, Ghiţă şi Vanghelie au renunţat la funcţiile din partid. La fel şi Dan Şova, cel care în stenogramele DNA visa la fotoliul de preşedinte al partidului, încurajat de Viorel Hrebenciuc.

În schimbul fotoliului de preşedinte PSD, Dan Şova trebuia să susţină o iniţiativă legislativă privind amnistia şi graţierea dar şi abrogarea unui articol din legea 78 care ar fi scăpat mulţi demnitari de dosarele penale.

Din portretul conturat de procurorii anticorupţie, Hrebenciuc tragea sfori cu ajutorul informaţiilor. Ar fi apelat la o cârtiţă din interiorul DNA, prin intermediul fostului şef SPP, generalul Mitică Iliescu.

Ultimele jocuri politice făcute de cel numit "păpuşarul din PSD" au fost scrise negru pe alb în raportul procurorilor DNA. Căzut în dizgraţie după două decenii în care a avut partidul la discreţia lui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri politice » Marian Vanghelie, Dan Şova şi Sebastian Ghiţă s-au autosuspendat din PSD!