Antena Meniu Search
x

Cauza scandalului în care un angajat de la drumuri din Giurgiu a fost la un pas să fie strivit cu mașina de un muncitor

Scene şocante la Giurgiu. Un angajat al Consiliului Judeţean a fost la un pas să fie strivit cu maşina de un muncitor de la firma fostului deputat Marin Anton. Incidentul grav a fost filmat. Bărbatul, împreună cu colegii săi de la Drumuri, verificau maşinile de mare tonaj, când a fost lovit de şoferul agresor.

Vezi și

Scene şocante pe o şosea din Giurgiu. Un angajat al Consiliului Judeţean a fost la un pas să fie strivit cu maşina de un muncitor de la firma fostului deputat Marin Anton. Incidentul grav a fost filmat. Bărbatul, împreună cu colegii săi de la Drumuri, verificau maşinile de mare tonaj, când a fost lovit de şoferul agresor. Este anchetă penală acum, iar politicianul susţine că angajatul lui a fost urmărit.

Angajatul de la Direcţia Judeţeană de Transport Giurgiu încearcă să se salveze. Spune că şoferul acestei maşini a vrut să intre intenţionat în el. Funcţionarul s-a adăpostit în lanul de porumb, pentru a scăpa cu viaţă. 

Angajaţii Consiliului Judeţean Giurgiu controlau maşinile de mare tonaj pentru a afla dacă respectă restricţiile de drum, iar muncitorii liberalului Marin Anton ar fi refuzat să coopereze. 

MARIUS OLTEANU, victimă:

Managerul de transport a început să ne ameninţe, a întors maşina, că vă omor, că dau peste voi, după care a plecat.

MARIN MINA, preşedinte CJ Giurgiu

Colegii mei de la Direcţia Judeţeană de Drumuri îşi făceau datoria. Au fost ameninţaţi, scuipaţi, jigniţi. 

De celalaltă parte, fostul deputat Marin Anton crede că oamenii lui au fost o ţintă directă. 

MARIN ANTON:

Domnii de la CJ Giurgiu au făcut un abuz extraordinar, ştiind probabil că sunt maşinile mele. l-au pus direct să stea în mijlocul străzii, să oprească maşinile cu grâu din recolta lui Marin Anton şi să le amendeze. 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ultraj, având în vedere că bărbatul ameninţat este funcţionar public. 

DAN PATENTAŞU, IPJ Giurgiu:

Conducatorul auto a fost identificat, un barbat de 41 de ani din Frumusani. I s a retinut permisul de conducere pe 60 de zile si a fost sanctionat contraventional. 

Dacă poliţiştii vor stabili că şoferul a încercat să-l lovească intenţionat, ar putea să extindă cercetările. Şeful lui - liberalul Marin Anton - este cunoscut pentru că a asistat impasibil la agresarea unei femei, în 2014 - în timpul vizitei Elenei Udrea,  în localitatea Nana, din judeţul Călăraşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri politice » Cauza scandalului în care un angajat de la drumuri din Giurgiu a fost la un pas să fie strivit cu mașina de un muncitor