Antena Meniu Search
x

Mesajul Preşedintelui Iohannis de Anul Nou: "Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări"

Preşedintele României a transmis un mesaj video de Noul An, într-o postare pe Facebook. "Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări", spune Klaus Iohannis.

"Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări", spune Preşedintele Iohannis în mesajul video de Anul Nou - Facebook/Klaus Iohannis

Preşedintele României a transmis un mesaj video de Noul An, într-o postare pe Facebook. "Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări", spune Klaus Iohannis.

În mesajul său, Preşedintele Iohannis spune că 2017 a fost un an al încercărilor, dar societarea românească şi-a demonstrat pe deplin maturitatea şi ataşamentul faţă de valorile democraţiei.

Alături de urarea "la mulţi ani!", preşedintele şi-a încheiat optimist mesajul, spunând că "lecţiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniţi şi solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună".

"Dragi români, ne mai despart doar câteva ore de 2018, când vom păşi împreună în Anul Centenar. Este momentul bilanţului pentru fiecare dintre noi, o bună ocazie de a reflecta la realizările noastre şi la ceea ce ne propunem. 2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească şi-a demonstrat pe deplin maturitatea şi ataşamentul faţă de valorile democraţiei. Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări, iar lecţiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniţi şi solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi şi generaţiile viitoare. Vă urez tuturor un An Nou fericit şi La mulţi ani!", a transmis Preşedintele Klaus Iohannis în mesajul video postat pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Mesajul de Anul Nou al Preşedintelui Klaus Iohannis | Sursa: Facebook/Klaus Iohannis

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Mesajul Preşedintelui Iohannis de Anul Nou: "Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări"