Antena Meniu Search
x

Miniştrii au plecat la colindat. Liviu Pop şi Petre Daea au transmis live pe Internet de la pomana porcului

Şi unii politicieni au furat startul petrecerilor de Crăciun. Au mers la colindat în locuri de tradiţie. Pe plaiuri maramureşene.

Vezi și

Şi unii politicieni au furat startul petrecerilor de Crăciun. Au mers la colindat în locuri de tradiţie. Pe plaiuri maramureşene. Şi-au pus cojocul din lână şi s-au aşezat la mese bogate. Cu cârnaţi, sarmale, şorici, pâine de casă şi nelipsita palincă. Daea nu a avut oaia pe masă. Astăzi, a sacrificat porcul.

A voie bună vestesc glasurile de copii pe uliţele din Maramureş. Iar la târgul de Crăciun, organizat în Muzeul Satului din Baia Mare, şi-a făcut apariţia şi ministrul Educaţiei.

Liviu Pop petrece sărbătorile de iarnă acasă, lângă Vişeu de Sus, acolo unde, în anii 2000, a şi fost profesor de matematică. În costumul tradiţional, a transmis live pe Facebook. De şapte ori în două ore.

Liviu Pop, ministrul Educaţiei:

Întotdeauna am colindat în seara de Crăciun, voi colinda şi anul acesta două, trei zile... Aşa cum o fac de treizeci şi ceva de ani! Exclusiv în Maramureş.

Lângă bradul împodobit cu covrigi, demnitarul a fost luat la rost. S-a lăudat însă că, la anul, are bani mulţi pentru a schimba ceva în sistem.

Şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi-a pus sumanul în spate şi s-a alăturat colindătorilor. A intrat în hora cu palincă şi bucate tradionale.

Nu oaia a fost vedete, oricât de mult şi-ar dori Daea. Tot pe Facebook, a intrat live cu momentul tradiţional al iernii, sacrificarea porcului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Miniştrii au plecat la colindat. Liviu Pop şi Petre Daea au transmis live pe Internet de la pomana porcului