Antena Meniu Search
x

Doliu în lumea politică. A murit fostul ministru Sorin Frunzăverde

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au anunţat, duminică, decesul celui care a fost Sorin Frunzăverde, fost de patru ori ministru al României.

de Redactia Observator

la 03.11.2019, 12:29

Sorin Frunzăverde a fost de patru ori ministru al României
Fostul ministru Sorin Frunzăverde a murit la 59 de ani - Hepta

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au anunţat, duminică, decesul celui care a fost Sorin Frunzăverde, fost de patru ori ministru al României.

Sorin Frunzăverde a murit la 59 de ani, după o lungă suferinţă.

Sorin Frunzăverde fusese condamnat, în 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare

Conform news.ro, Sorin Frunzăverde a fost ministrul Apelor, Pădurilor şi Mediului înconjurător în perioada 1997–1998, ministrul Turismului în 1998, ministrul Apărării Naţionale în 2000 şi ministrul Apărării în perioada 2006–2007.

De asemenea, Sorin Frunzăverde a mai fost deputat, în perioada 2000-2004, şi, în mai multe rânduri, preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

În ultimii ani, Sorin Frunzăverde s-a retras din politică, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru implicarea sa în dosarul "Voturi pentru Iohannis".

A fost găsit vinovat de faptul că, în 2014, şi-a folosit influenţa ca preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin pentru a obţine un număr cât mai mare de voturi în favoarea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din urmă cu cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Doliu în lumea politică. A murit fostul ministru Sorin Frunzăverde