Antena Meniu Search
x

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are COVID. ”Sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat miercuri seară că a fost depistat cu COVID-19. Ministrul spune că nu s-a simțit ”foarte bine de dimineață”, așa că și-a făcut un test rapid care a dat un rezultat pozitiv. Ulterior, rezultatul la testul RT-PCR a confirmat că este infectat cu COVID - 19.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 18:50

Ministrul Energiei Virgil Popescu a făcut COVID
Ministrul Energiei Virgil Popescu are COVID - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Virgil Popescu a mai fost infectat cu Covid-19 în noiembrie 2010, înaintea unei vizite oficiale în Israel. La fel ca în 2010, ministrul spune că are simptome ușoare și că este izolat la domiciliu.

”De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID - 19.  Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ. Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă. Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

PSD cere demisia ministrului Energiei

Vestea că Virgil Popescu este infectat cu COVID-19 vine în contextul în care social democrații cer demisia sa din fruntea ministerului, în scandalul facturilor uriașe la energie și gaze. 

Pe acelaşi subiect

PSD nu este mulțumit pe deplin cu forma ordonanței de urgență pe care Guvernul a adoptat-o în scopul limitării creșterii facturilor la energie și gaze. Miniștrii PSD au propus o soluție juridică prin care compensarea facturilor să se aplice încă de la 1 ianuarie, variantă pe care miniștrii PNL ai Energiei și Justiției au respins-o, din păcate, fără o justificare solidă, se arată într-un comunicat remis de Partidul Social Democrat.

Explozie de cazuri Covid-19 în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 34.255 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 14.570 mai mult decât în ziua anterioară. 4.375 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

În total, până astăzi, 26 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.083.151 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 38.012 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are COVID. ”Sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici”