Antena Meniu Search
x

Moţiunea de cenzură depusă de PNL urmează să fie dezbătută joi la ora 11:00

Birourile Parlamentare Reunite au hotărât miercuri ca dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de PNL, să aibă loc joi, de la ora 11:00.

Moţiunea de cenzură depusă de PNL
Moțiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” va fi dezbătută joi - Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Birourile Parlamentare Reunite au hotărât miercuri ca dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de PNL, ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, să aibă loc joi, începând cu ora 11.00.

Moţiunea de cenzură a PNL a fost depusă la Parlament vinerea trecută şi a fost citită luni după-amiază într-o şedinţă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Citeşte şi ​PNL și USR au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că liberalii vor organiza din nou proteste în toate judeţele din ţară, inclusiv în Capitală, la Parlament, în ziua în care va fi dezbătută şi votată în Parlament moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose, ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

”Am anunţat public încă de la reuniunea Biroul Executiv de săptămâna trecută că vom organiza manifestaţii în ţară, în fiecare capitală de judeţ şi, de asemenea, vom organiza manifestaţii şi în Bucureşti. Cu siguranţă centrul de greutate al manifestaţiilor în ziua dezbaterii şi votului moţiunii va fi Bucureştiul, Parlamentul. Ca atare, vom organiza cu certitudine manifestaţii”, a declarat Ludovic Orban.

Citeşte şi Liberalii strâng rândurile pentu moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD ALDE

PNL spune că actuala guvernare a devenit ilegitimă prin minciună şi un pericol real pentru oamenii şi firmele din România. Liberalii arată că PSD şi ALDE au preluat la începutul anului frâiele guvernării cu o economie stabilă, cu perspective bune şi sănătoase, cu un leu solid, o inflaţie aproape de zero, cu dobânzi mici, o datorie statului la fel şi creşterea economică promiţătoare.

”Practic, aţi primit o fundaţie economică bine făcută, cu structura de rezistenţă aferentă, pe care aţi avut-o la cheie. Ce aţi făcut cu ea?! V-aţi apucat să o demolaţi ca să improvizaţi o casă din chirpici. Şi v-aţi trezit acum că puneţi proptele la proptele, legaţi cu sârmă unde trebuie să bateţi piroane, în loc de cărămizi folosiţi cartoane, nu mai înţelegeţi care e structura de rezistenţă şi loviţi la temelie... Şi nu încetaţi să prezentaţi această cocioabă, care evident că stă să cadă, ca pe o mega-inginerie arhitecturală”, mai scriu liberalii în moţiunea de cenzură.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Moţiunea de cenzură depusă de PNL urmează să fie dezbătută joi la ora 11:00