Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu va participa la ședința CSM

Președintele Klaus Iohannis nu va participa la ședința CSM de miercuri! Șeful statului ar fi prezidat ședința în cazul în care ar fi mers, însă a trebuit să refuze invitația

Președintele Klaus Iohannis nu va participa la ședința CSM de miercuri! Șeful statului ar fi prezidat ședința în cazul în care ar fi mers, însă a trebuit să refuze invitația. Asta pentru că președintele, alături de soția sa, Carmen Iohannis, se află, în continuare, în vacanță în SUA.

Locul lui Klaus Iohannis la ședința CSM va fi luat de Simina Tănăsescu, consilier prezidențial de stat, coordonator al Departamentului Constituțional-Legislativ.

Plenul CSM se reuneşte miercuri pentru a-şi alege noua conducere, pentru funcţia de preşedinte candidând judecătorul Mircea Aron, iar pentru cea de vicepreşedinte procurorul Luminiţa Palade.

Pe ordinea de zi a şedinţei plenului CSM se află şi prezentarea raportului de activitate al instituţiei pe anul 2015 în mandatul judecătorului Marius Tudose - preşedinte şi al procurorului Bogdan Gabor - vicepreşedinte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri politice » Motivul pentru care Klaus Iohannis nu va participa la ședința CSM