Antena Meniu Search
x

Nicolae Ciucă se întâlnește luni cu Dacian Cioloș pentru o discuție despre Programul de guvernare

Premierul desemnat Nicolae Ciucă va discuta luni, cu reprezentanţi ai conducerii USR pe tema Programului de guvernare, după ce în cursul zilei de duminică a continuat discuțiile cu PNL și UDMR. Reprezentanţii USR au anunţat, la rândul lor, că Dacian Cioloş va avea o întâlnire cu Nicolae Ciucă la ora 12.00.

de Redactia Observator

la 24.10.2021, 21:25

Nicolae Ciucă va discuta, luni, cu reprezentanţii USR despre Programul de guvernare
Nicolae Ciucă va discuta, luni, cu reprezentanţii USR despre Programul de guvernare - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

"Dacian Cioloş, preşedintele USR, se va întâlni luni, la ora 12.00, la grupul parlamentar USR, cu prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă. Întrevederea a fost cerută vineri de premierul desemnat şi a fost reconfirmată in această după-amiază", au transmis reprezentanţii USR.

Negocieri PNL -UDMR pe tema Programului de Guvernare

Premierul desemnat și liderii PNL și UDMR au avut duminică o nouă întâlnire în cadrul căreia au discutat despre programul de guvernare al viitorului cabinet. Luni, Nicolae Ciucă va prezenta programul conducerii USR. Întâlnirea a avut loc la Palatul Victoria.

„Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de experți ale Partidului Național Liberal și ale Uniunii Democrate Maghiară din România, în prezența președinților Florin Cîțu și Hunor Kelemen”, au anunțat reprezentanții PNL.

Programul de guvernare, discutat cu USR

Programul de guvernare va fi prezentat reprezentanților USR.

„Luni, 25 octombrie, premierul desemnat Ciucă va purta discuții cu reprezentanții conducerii Uniunii Salvați România pe marginea Programului de Guvernare”, au mai anunțat reprezentanții PNL.

Nicolae Ciucă a fost desemnat de președintele României, Klaus Iohannis, să formeze un nou guvern. Nominalizarea a fost făcută după ce Dacian Cioloș, precedentul premier desemnat, nu a reușit să obțină voturile necesare învestiturii în Parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Nicolae Ciucă se întâlnește luni cu Dacian Cioloș pentru o discuție despre Programul de guvernare