Antena Meniu Search
x

Numele lui Ponta şi Gorghiu, în noul dosar al lui Mihail Vlasov

Numele Alinei Gorghiu apare în dosarul lui Vlasov. Gorghiu ar fi semnat o lege la comanda lui Vlasov

Numele Alinei Gorghiu apare în dosarul lui Vlasov. Gorghiu ar fi semnat o lege la comanda lui Vlasov

UPDATE 15:00 Alina Gorghiu ar fi semnat o lege la comanda lui Mihail Vlasov, iar copreşedinta PNL a fost deja audiată la DNA în acest dosar.

Gorghiu a spus că ea a promovat respectivul proiect de lege, neştiind cine l-a făcut, dar a motivat că l-a susţinut, ştiind că este al PNL.

De asemenea, în interceptări mai apar numele lui Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu.

UPDATE 14:40 Numele Alinei Gorghiu, copreşedinte PNL, apare în rechizitoriul lui Mihail Vlasov în care procurorii descriu modul în care se făceau presiuni pentru ca în Parlament să fie promovată o lege privind Registrul Comerţului.

Procurorii îl acuză pe Vlasov că dirija anumiţi parlamentari, pentru a se asigura că va obţine legea dorită. În discuţiile telefonice pe care le-a purtat Vlasov, apare şi numele premierului Victor Ponta.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, într-un nou dosar de corupţie, în care va fi judecat pentru dare de mită.

Vlasov este acuzat că i-a dat mită unui parlamentar, pentru ca acesta din urmă să promoveze un anumit proiect de act normativ, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), potrivit Mediafax.

Mihail Vlasov a fost trimis în judecată pentru că, în 26 februarie 2013, în calitate de preşedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), i-a cerut unui deputat "să îi susţină interesele", prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat "Lege privind registratorii comerciali şi activitatea de înregistrare în registrul comerţului".

Solicitarea a fost formulată în contextul în care Mihail Vlasov îşi dorea adoptarea unui act normativ prin care Camera de Comerţ şi Industrie a României să poată prelua Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, potrivit rechizitoriului procurorilor.

Citeşte şi Mihail Vlasov, trimis în judecată de DNA în al doilea dosar

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Numele lui Ponta şi Gorghiu, în noul dosar al lui Mihail Vlasov