Antena Meniu Search
x

O nouă bancă apare în România. Ciolacu a făcut anunţul: "Există în toată Europa, noi o construim în sfârşit"

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că Guvernul aprobă actul de constituire al Băncii de Investiţii şi Dezvoltare a României, el afirmând că de peste un deceniu se vorbeşte despre această bancă care există în toate ţările din Europa şi pe care o construieşte şi România în sfârşit. El a precizat că banca reprezintă veriga lipsă dintre banii Instituţiilor Financiare Internaţionale şi proiectele strategice de investiţii ale României, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 11:38

O nouă bancă apare în România. Ciolacu a făcut anunţul: "Există în toată Europa, noi o construim în sfârşit"
- Profimedia

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Ministerul Finanţelor vine astăzi cu alt proiect important. ”Aprobăm actul de constituire al Băncii de Investiţii şi Dezvoltare a României. De peste un deceniu se vorbeşte despre această bancă care există în toate ţările din Europa, noi o construim în sfârşit”, a spus şeful Executivului.

Premierul a arătat că ”banca aceasta reprezintă veriga lipsă dintre banii Instituţiilor Financiare Internaţionale şi proiectele strategice de investiţii ale României”. ”Vom avea, astfel, instrumentele financiare adecvate proiectelor de care economia ţării are cu adevărat nevoie. Banii pentru obiective concrete, care să schimbe în bine viaţa românilor”, a mai spus premierul Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » O nouă bancă apare în România. Ciolacu a făcut anunţul: "Există în toată Europa, noi o construim în sfârşit"