Antena Meniu Search
x

Plângere penală pentru înaltă trădare, împotriva ministrului Viorica Dăncilă

Ludovic Orban a depus joi o plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice

Ludovic Orban a depus plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Dăncilă pentru înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice
Ludovic Orban a depus plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Dăncilă pentru înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice - Sursă: Hepta

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a depus joi o plângere penală la Parchetul General împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o, printre altele, de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Întrebat despre acest demers, liderul PSD, Liviu Dragnea, aflat la Buzău la manifesările prilejuite de Ziua Eroilor, le-a spus jurnaliştilor să nu îl pună să vorbească despre oameni care nu au nici o legătura cu eroii.

Plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă a fost depusă vineri la Parchetul General.

Liderul PNL o acuză pe Dăncilă de "înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului".

Ludovic Orban o acuză pe Viorica Dăncilă că ar fi făcut publice informaţii confidenţiale şi i-ar fi prezentat preşedintelui României informaţii false în legătură cu mutarea Ambasadei României în Israel.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost întrebat despre acest demers la Buzău, unde a participat la manifestările pilejuite de Ziua Eroilor şi de Centenarul Marii Uniri, răspunzând: "Ce pot să comentez la prostia asta? Totuşi, e Ziua Eroilor, nu mă puneţi să vorbesc despre oameni care nu au nici o legătura cu eroii, sincer”.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Plângere penală pentru înaltă trădare, împotriva ministrului Viorica Dăncilă